Descobreix el xai i la seva cuina: dossier informatiu

Estudi de valorització de la cuina del xai, un producte d’excel·lent qualitat i propietats nutricionals, alhora que proporciona un benefici mediambiental en estar molt lligada la seva activitat al territori. Aquest estudi, fet amb la col·laboració de la Fund. d’Oficis de la Carn, té com a finalitat el reconeixement social del sector oví i la valorització de la carn de xai, tot donant a conèixer la seves qualitats sensorials i nutricionals, i gastronòmiques.

Guía del atún en casa. Guía del consumidor

Edicició en castellà. La tonyina vermella és un dels peixos més ben valorats en els nostres dies tant pel seu gust com per les seves propietats nutritives, però sovint quan anem a comprar-la ens fem preguntes i més tenint en compte que és un producte de gamma alta dins de l’assortiment de les peixateries. Amb aquesta guia resoldrem algunes de les preguntes més freqüents per a que siguem capaços de poder gaudir sempre del millor producte possible i assaborir totes les seves virtuts. Amb el suport del Grup Balfegó i l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Guia de la tonyina a casa. Guia del consumidor

La tonyina vermella és un dels peixos més ben valorats en els nostres dies tant pel seu gust com per les seves propietats nutritives, però sovint quan anem a comprar-la ens fem preguntes i més tenint en compte que és un producte de gamma alta dins de l’assortiment de les peixateries. Amb aquesta guia resoldrem algunes de les preguntes més freqüents per a que siguem capaços de poder gaudir sempre del millor producte possible i assaborir totes les seves virtuts. Amb el suport del Grup Balfegó i l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar

Recetario para PKU y OTM

Edició en castellà del receptari específic per a persones amb fenilcetonúria (PKU) i altres trastorns metabòlics (ATM) i les seves famílies, per gestionar millor l’alimentació restringida. Totes les receptes estan dissenyades amb una baixa aportació proteica. En col·laboració amb l’Associació Catalana de PKU i ATM i l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

Receptari per a PKU i ATM

Receptari específic per a persones amb fenilcetonúria (PKU) i altres trastorns metabòlics (ATM) i les seves famílies, per gestionar millor l’alimentació restringida. Totes les receptes estan dissenyades amb una baixa aportació proteica. En col·laboració amb l’Associació Catalana de PKU i ATM i l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Recetario a base de platos visuales. Diseñado especialmente para la alimentación del diabético y toda su familia

El seguiment d’una alimentació equilibrada i saludable, és una de les mesures més importants en la prevenció i el tractament de la diabetis. Aquest receptari, editat en castellà, t’ofereix una recopilació de plats tradicionals de diferents zones adaptats al «mètode del plat». Projecte educatiu per a metges i pacients impulsat per la Fundació Clínic i Alícia, amb la col·laboració d’ESTEVE. Més informació al portal http://diabetesalacarta.org/

Recetario a base de frutas Diseñado especialmente para la alimentación del diabético y toda su familia

El seguiment d’una alimentació equilibrada i saludable, és una de les mesures més importants en la prevenció i el tractament de la diabetis. Amb el receptari, editat en castellà, ampliarem el coneixement d’aquells aliments que tenen una acció més directa sobre els valors de glucosa en sang. Projecte educatiu per a metges i pacients impulsat per la Fundació Clínic i Alícia, amb la col·laboració d’ESTEVE. Més informació al portal http://diabetesalacarta.org/

Recetario a base de cereales y otros granos Diseñado especialmente para la alimentación del diabético y toda su familia

El seguiment d’una alimentació equilibrada i saludable, és una de les mesures més importants en la prevenció i el tractament de la diabetis. Amb el Receptari, editat en castellà, ampliarem el coneixement dels aliments que contenen hidrats de carboni, que són els que tenen una acció més directa sobre els valors de glucosa en sang. Projecte educatiu per a metges i pacients impulsat per la Fundació Clínic i Alícia, amb la col·laboració d’ESTEVE. Més informació al portal

Para comer bien, bueno y barato

Edició en castellà del receptari, editat gràcies a la Creu Roja, que té per objectiu ajudar a les famílies que fan ús dels projectes socials a cuinar de forma equilibrada, creativa, practica, bona i econòmica. Editat gràcies al suport de Nestlé i compta amb la col·laboració de cuiners reconeguts com Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Jean Louis Neichel o Ada Parellada, que hi han participat de manera voluntària amb creacions exclusives i originals.