Per menjar bé, bo i barat

Receptari, editat gràcies a la Creu Roja, que té per objectiu ajudar a les famílies que fan ús dels projectes socials a cuinar de forma equilibrada, creativa, practica, bona i econòmica. Editat gràcies al suport de Nestlé i compta amb la col·laboració de cuiners reconeguts com Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Jean Louis Neichel o Ada Parellada, que hi han participat de manera voluntària amb creacions exclusives i originals.

Recomendaciones generales sobre la alimentación durante el tratamiento del cáncer

Edició en castellà d’aquesta primera publicació de la col·lecció «MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER» que té l’objectiu ajudar les persones amb càncer a mantenir un estat nutricional òptim, i explicar les bases de l’alimentació que caldria seguir un cop es diagnostica la malaltia. Consells dietètics concrets per a les fases del tractament i per fer front a alguns dels efectes secundaris que afecten el sistema digestiu. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, i desenvolupat per l’Institut Català d’Oncologia i Alícia

Recomanacions generals sobre l’alimentació durant el tractament del càncer

Primera publicació, en la seva versió en català, de la col·lecció «MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER» per ajudar les persones amb càncer a mantenir un estat nutricional òptim, i explicar les bases de l’alimentació a seguir un cop es diagnostica la malaltia. Consells dietètics concrets per a les fases del tractament i per fer front a alguns dels efectes secundaris. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, i desenvolupat per l’Institut Català d’Oncologia i Alícia.

Piràmide Alícia

La piràmide que Alícia ha dissenyat ajuda a entendre què cal menjar, com fer-ho, com cuinar-ho i en quina freqüència i, alhora, recordar que per estar sa també cal moure’s! Descarrega-la, munta-la i explora la informació que et dóna cada una de les cares.