Search
Close this search box.

Notícies

Recomanacions dietètiques i culinàries per fer front als diferents efectes secundaris del tractament, en dos sessions que es faran a Barcelona i a la seu de la Fundació Alícia.
Jornada tècnica de presentació del projecte Desenvolupant valor afegit: elaborats de corder, que tindrà lloc el proper dimarts 28 de novembre de 15.15 a 19.00 hores, a l’Epicentre, centre de visitants (Passeig del Vall, 13, Tremp).
Jornades tècniques de presentació del projecte Pesca i gastronomia sostenibles que tindran lloc els propers dilluns 2 d’octubre, de 9.00 a 13.00 hores, a l’Espai Peix de Palamós (Baix Empordà) i 9 d’octubre, de 9.00 a 13.00 hores a l’Aula Gastronòmica de Roses (Alt Empordà).
Llegums
Presentació de nous productes elaborats de llegums per ampliar les opcions de mercat a productors, elaboradors, distribuïdors i altres agents de la cadena de valor del sector primari.
Jornada PReMe 2023
La 7a. edició de la jornada PReME, organitzada per l’Agència de Salut Pública de Catalunya amb la participació d’Alícia, va aplegar més de 100 professionals vinculats als menjadors escolars (responsables i professionals de cuines i menjadors escolars, empreses de restauració escolar i tècnics/ques de Salut Pública).
Summerschool 2023
L’alimentació té un paper clau en la prevenció i tractament de l’obesitat, però a més existeixen barreres que dificulten diàriament la gestió de la patologia tant per part dels professionals de la salut, com dels pacients. La cuina, la medicina culinària i el concepte d’obesitat en qualsevol àmbit de salut són fonamentals per a un bon enfocament terapèutic
SECO 2023
En el marc del XXIV Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Cirurgia de l’Obesitat (SECO), Alícia i L’Hospital Clínic de Barcelona han estat premiats pel desenvolupament i avaluació d’un canal de cuina pilot per ajudar a les persones intervingudes de cirurgia bariàtrica i els seus familiars i cuidadors en la gestió de l’alimentació.
Cuina i tasta amb nosaltres! La combinació perfecta per a una dieta saludable: cereals + llegums
Quan es conviu amb un càncer de ronyó, una alimentació adequada és essencial per mantenir un estat nutricional òptim que ajudi a fer front al tractament oncològic de la millor manera possible, disminuir els possibles efectes secundaris i mantenir la qualitat de vida al llarg de tot el procés.