Search
Close this search box.

Notícies

Quan es conviu amb un càncer de ronyó, una alimentació adequada és essencial per mantenir un estat nutricional òptim que ajudi a fer front al tractament oncològic de la millor manera possible, disminuir els possibles efectes secundaris i mantenir la qualitat de vida al llarg de tot el procés.

El present i el futur del sector marítim i de la cuina marinera centren aquest congrés que ha reunit a més de 40 professionals entre xefs, científics, comunicadors i gent de la mar

Els complements o suplements alimentaris o nutricionals són productes que contribueixen a aportar els nutrients, que, per algun motiu, no s’aconsegueixen cobrir amb l’alimentació convencional.
Una alimentació vegetariana planificada de manera adequada és saludable, nutricionalment correcta i proporciona beneficis per a la salut en la prevenció i tractament de determinades malalties.
Una alimentació adequada és essencial per  mantenir un estat nutricional òptim que ajudi a fer front al tractament oncològic de la millor manera possible, a disminuir els possibles efectes secundaris i a mantenir la qualitat de vida al llarg de tot el procés.
La Fundació Catalunya La Pedrera i Alícia presenten la nova plataforma web ‘Menjar durant el tractament del càncer’, la nova web ajuda les persones que estan en tractament oncològic, i també els seus familiars i cuidadors, a tenir cura de la seva alimentació durant el procés.
CRESCA-UPC i Fundació Alícia presenten aquesta jornada formativa per actualitzar els coneixements dels professionals assistents, tot reflexionant a les diferents ponències i remarcant la importància del rigor en la detecció i el tractament de la disfàgia orofaríngia (DO).
El malbaratament, les propostes educatives i les experiències de treball entorn al repte de la sostenibilitat van ser les temàtiques centrals de la VI Jornada de Menjadors Escolars (PReME).
En el marc del XXIII Congrés Nacional SECO celebrat a la ciutat de Toledo el 26 de maig del 2022, la Fundació Alícia va dur a terme el primer taller de medicina culinària en cirurgia bariàtrica.