Search
Close this search box.

Notícies

La Fundació Alícia, responsable de la línia d’alimentació de la Fundació Catalunya La Pedrera, ha editat “Recomanacions dietètiques-culinàries durant el tractament del càncer de pròstata”. Una completa guia amb recomanacions dietètiques amb base científica i idees culinàries pràctiques que ajuden al malalt de càncer de pròstata a mantenir una adequada alimentació durant el tractament de la malaltia i contribueixen a pal·liar els possibles efectes secundaris.
El programa educatiu «FruitTAS», desenvolupat per Fundació Alícia, amb la col·laboració de Mondelēz International Foundation, té l’objectiu de promocionar uns bons hàbits alimentaris a través del consum de fruita en joves amb discapacitat intel·lectual lleu-moderada.
La Fundació Alícia col·labora a la ‘Guía Comer y beber Con Gusto 2021’, impulsada per la Fundación Luzón, una guia que facilita l’alimentació dels malalts d’ELA.
Fundació Alícia participa a la primera edició del GastroMar a l’Ampolla, les jornades professionals de cuina i ciència.
‘Cuina amb microones. Sana, segura i sostenible’ el nou treball de la Fundació Alícia, editada per Larousse, una guia imprescindible per aprendre a cuinar amb microones
La Fundació Alícia ofereix un conjunt de tallers i jornades de formació, una eina de divulgació i transferència del coneixement d’Alícia al servei d’empreses i entitats.

Cinquena edició de la jornada organitzada per l’Agència de Salut Pública de Catalunya, amb la participació de la Fundació Alícia

El proper dimarts, 26 de gener, la Fundació Alícia realitza el webinar “Ageusia, disgeusia i anòsmia. Estratègies culinàries davant les alteracions del gust i l’olfacte”.