Search
Close this search box.

Jornada tècnica “Desenvolupant valor afegit: elaborats de corder”

Jornada tècnica de presentació del projecte Desenvolupant valor afegit: elaborats de corder, que tindrà lloc el proper dimarts 28 de novembre de 15.15 a 19.00 hores, a l’Epicentre, centre de visitants (Passeig del Vall, 13, Tremp).

Jornada professional amb l’objectiu de promocionar el consum de la carn de corder i de cabrit mitjançant tècniques innovadores, transferir coneixement i fomentar la col·laboració amb la indústria agroalimentària catalana. Es presentaran diferents productes i processos perquè els productors puguin aplicar-los.

Durant la sessió s’explicarà el Pla Estratègic de l’Alimentació de Catalunya (PEAC), i es realitzarà una sessió demostrativa culinària a càrrec de la Fundació Alícia.

Projecte impulsat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, en el marc de l’Estratègia Alimentària de Catalunya.

Programa
Inscripció
Comparteix aquesta notícia
Documents adjunts

Més notícies

Les últimes notícies de la Fundació Alícia