Search
Close this search box.

Jornada Professional ‘Pesca i gastronomia sostenibles’: Mesures de sostenibilitat en la pesca i sessions gastronòmiques de transferència

Jornades tècniques de presentació del projecte Pesca i gastronomia sostenibles que tindran lloc els propers dilluns 2 d’octubre, de 9.00 a 13.00 hores, a l’Espai Peix de Palamós (Baix Empordà) i 9 d’octubre, de 9.00 a 13.00 hores a l’Aula Gastronòmica de Roses (Alt Empordà).

Presentarem les mesures de sostenibilitat i polítiques ambientals en matèria de pesca del litoral de la Costa Brava, a càrrec de GALP (Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava).

Es realitzarà una demostració culinària i es presentarà el Projecte Estratègia per a la promoció d’espècies pesqueres autòctones poc conegudes i valorades, a càrrec de Fundació Alícia.

Projecte impulsat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, en el marc de l’Estratègia Alimentària de Catalunya.

Programa
Inscripció
Comparteix aquesta notícia
Contactes de premsa
Documents adjunts

Més notícies

Les últimes notícies de la Fundació Alícia