Search
Close this search box.
Llegums

Jornada professional ‘Llegums, una oportunitat de futur, com valoritzar-los’ (28/09/2023)

Presentació de nous productes elaborats de llegums per ampliar les opcions de mercat a productors, elaboradors, distribuïdors i altres agents de la cadena de valor del sector primari.

Jornada tècnica de la presentació del projecte Llegums, una oportunitat de futur que tindrà lloc el proper dijous 28 de setembre, de 9.00 a 14.30 hores, a les nostres instal·lacions a Món Sant Benet (Sant Fruitós de Bages). 

Presentarem nous productes en base a tres tipologies de llegum (cigró, llentia i mongeta) amb l’objectiu de fomentar el progrés i la innovació dels petits elaboradors, productors i empreses del sector primari. 

Explicarem els processos d’elaboració emprats, es donaran a tastar les diferents elaboracions i  lliurarem a tots els assistents el dossier final amb els continguts desenvolupats i recursos específics  necessaris per a la seva realització. 

Els llegums són sostenibles en molts aspectes, tant mediambientalment com econòmic, i és essencial potenciar i posar en valor els productes d’origen vegetal.

Projecte impulsat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, en el marc de l’Estratègia Alimentària de Catalunya.

Programa
Inscripció

Comparteix aquesta notícia
Documents adjunts

Més notícies

Les últimes notícies de la Fundació Alícia