Search
Close this search box.

Tallers i Formació

Format principal de divulgació i transferència del coneixement d’Alícia, que es fan tant a les instal·lacions de Món Sant Benet o a les de les empreses i entitats que ens ho sol·licitin, en format presencial i virtual.

Demostracions de cuina i divulgació per promoure bons hàbits entre la població de qualsevol edat. Foment d’una millora de l’alimentació present i futura de les persones i, en conseqüència, de la seva qualitat de vida.

Tallers d’educació i promoció de bons hàbits

Sessions culinàries demostratives orientades a la millora de l’oferta culinària, adaptant-la a les necessitats dels comensals i, també, en funció de la cultura gastronòmica i el patrimoni alimentari del lloc on els serveis estan ubicats.

Tallers per millorar la restauració col·lectiva i social

Sessions culinàries demostratives per a professionals vinculats a l’alimentació d’hospitals, residències i centres sociosanitaris.

Tallers per a centres sociosanitaris i residències

Sessions adaptades amb propostes culinàries per a la millora del dia a dia de persones amb requeriments alimentaris per afeccions de la salut o socials, i al tipus de destinatari (cuidadors, metges, personal sanitari, afectats...).

Tallers per a col·lectius amb necessitats especials

Actuacions de divulgació i transferència, amb activitats demostratives i participatives. Tallers destinats a empreses, centres, associacions i tota mena de col·lectius que volen canalitzar el coneixement creat a Alícia.

Tallers
a la carta

Vols rebre més informació dels tallers professionals?

Truca’ns o envia’ns un missatge