Search
Close this search box.

Sobre nosaltres

Fundació Alícia és un centre que investiga productes i processos gastronòmics; innovant i treballant per a millorar l’alimentació de les persones, posant especial atenció a les que tenen restriccions alimentàries i altres problemes de salut; fomentant la millora dels hàbits alimentaris, treballant per un món sostenible i realçant el patrimoni alimentari i gastronòmic dels territoris.

La seu de Fundació Alícia està ubicada al centre del complex de Món Sant Benet, en un edifici singular en forma de A, d’una única planta i amb un plantejament obert a múltiples funcionalitats i activitats.

El projecte de l’edifici és obra de l’estudi d’arquitectura Clotet-Paricio, mentre que l’espai de cuina i recerca, interiorisme i mobiliari generals es va dissenyar amb l’assessorament de l’arquitecte Oliver Schmidt.

Fundació Alícia disposa d’unes instal·lacions àmplies i modernes. Espais com la Cuina Central, el Laboratori, la Biblioteca i l’Espai Teòric són amplis i adequats per a la realització de les tasques de recerca que es porten a terme.

Així mateix, l’entrada disposa d’un gran vestíbul que dona pas a l’Auditori (amb una capacitat màxima de 100 persones) i una sala polivalent (amb una capacitat màxima de 60 persones). Ambdós espais disposen de material audiovisual i aparells de cuina per facilitar formacions, jornades o seminaris.