Recomendaciones dietéticoculinarias durante el tratamiento del cáncer de mama

Volum 3 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en castellà. L’alimentació és una part important en el tractament de càncer i en el cas del càncer de mama, les prioritats en l’alimentació durant el tractament són mantenir un pes adequat i un bon estat nutricional per fer front a la malaltia i recuperar-se millor. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, i desenvolupat per l’Institut Català d’Oncologia i Alícia.

Recomanacions dieteticoculinàries durant el tractament del càncer de mama

Edició en català del volum 3 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”. L’alimentació és una part important en el tractament de càncer i en el cas del càncer de mama, les prioritats en l’alimentació durant el tractament són mantenir un pes adequat i un bon estat nutricional per fer front a la malaltia i recuperar-se millor. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, i desenvolupat per l’Institut Català d’Oncologia i Alícia.