Fitxa dels espinacs, de la col·lecció creada juntament amb l’ACSA, Unió de pagesos i el PAAS, per a divulgar les propietats i característiques que tenen cadascun dels productes vegetals de temporada. Inclou una recepta relacionada.
Fitxa dels espinacs, de la col·lecció creada juntament amb l’ACSA, Unió de pagesos i el PAAS, per a divulgar les propietats i característiques que tenen cadascun dels productes vegetals de temporada. Inclou una recepta relacionada.
Receptes saludables editades en castellà i elaborades amb ingredients que poden ajudar a prevenir el càncer colorrectal, per al Dia Mundial contra del Càncer de Colón, amb la col·laboració de Europacolon España i Bayer. Amb tècniques de cuina molt senzilles perquè tothom pugui seguir aquestes pautes d’alimentació saludable.
Tríptic informatiu amb receptes ràpides de l’estudi de valorització de la cuina del xai, un producte d’excel·lent qualitat i propietats nutricionals, alhora que proporciona un benefici mediambiental en estar molt lligada la seva activitat al territori. Aquest estudi, fet amb la col·laboració de la Fundació d’Oficis de la Carn, té com a finalitat el reconeixement social del sector oví i la valorització de la carn de xai , tot donant a conèixer la seves qualitats sensorials i nutricionals , i gastronòmiques.
Estudi de valorització de la cuina del xai, un producte d’excel·lent qualitat i propietats nutricionals, alhora que proporciona un benefici mediambiental en estar molt lligada la seva activitat al territori. Aquest estudi, fet amb la col·laboració de la Fund. d’Oficis de la Carn, té com a finalitat el reconeixement social del sector oví i la valorització de la carn de xai, tot donant a conèixer la seves qualitats sensorials i nutricionals, i gastronòmiques.
Edicició en castellà. La tonyina vermella és un dels peixos més ben valorats en els nostres dies tant pel seu gust com per les seves propietats nutritives, però sovint quan anem a comprar-la ens fem preguntes i més tenint en compte que és un producte de gamma alta dins de l’assortiment de les peixateries. Amb aquesta guia resoldrem algunes de les preguntes més freqüents per a que siguem capaços de poder gaudir sempre del millor producte possible i assaborir totes les seves virtuts. Amb el suport del Grup Balfegó i l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.
La tonyina vermella és un dels peixos més ben valorats en els nostres dies tant pel seu gust com per les seves propietats nutritives, però sovint quan anem a comprar-la ens fem preguntes i més tenint en compte que és un producte de gamma alta dins de l’assortiment de les peixateries. Amb aquesta guia resoldrem algunes de les preguntes més freqüents per a que siguem capaços de poder gaudir sempre del millor producte possible i assaborir totes les seves virtuts. Amb el suport del Grup Balfegó i l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar
Edició en castellà del receptari específic per a persones amb fenilcetonúria (PKU) i altres trastorns metabòlics (ATM) i les seves famílies, per gestionar millor l’alimentació restringida. Totes les receptes estan dissenyades amb una baixa aportació proteica. En col·laboració amb l’Associació Catalana de PKU i ATM i l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona
Receptari específic per a persones amb fenilcetonúria (PKU) i altres trastorns metabòlics (ATM) i les seves famílies, per gestionar millor l’alimentació restringida. Totes les receptes estan dissenyades amb una baixa aportació proteica. En col·laboració amb l’Associació Catalana de PKU i ATM i l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.
El seguiment d’una alimentació equilibrada i saludable, és una de les mesures més importants en la prevenció i el tractament de la diabetis. Aquest receptari, editat en castellà, t’ofereix una recopilació de plats tradicionals de diferents zones adaptats al «mètode del plat». Projecte educatiu per a metges i pacients impulsat per la Fundació Clínic i Alícia, amb la col·laboració d’ESTEVE. Més informació al portal http://diabetesalacarta.org/