Alícia assessora i crea les receptes per al programa Manduka, un espai del club Super3 de TV3, amb l’objectiu d’introduir els més petits en el món de la cuina i la gastronomia, plantejant la cuina com un joc.
Alícia assessora i crea les receptes per al programa Manduka, un espai del club Super3 de TV3, amb l’objectiu d’introduir els més petits en el món de la cuina i la gastronomia, plantejant la cuina com un joc.
Guia alimentària que funciona com una nova eina per identificar aspectes claus que, amb petites modificacions, poden millorar de forma important la qualitat i la sostenibilitat de la nostra alimentació. Publicada per l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) i elaborada amb les aportacions i consideracions de nombrosos professionals i entitats i organismes, entre ells Alícia.
Aplicació de mòbil que posa a l’abast de tothom 133 receptes senzilles, econòmiques i amb recomanacions de consum. Impulsada per la Fundació Tomillo, amb l’assessorament de la Fundació Alícia. Disponible de manera gratuïta a les botigues d’IOS i Android.
Edició en castellà de la guia per acompanyar pares i mares principalment en el repte d’educar els seus fills per a una alimentació saludable, perquè no es tracta tan sols de saber què han de menjar sinó també com han de fer-ho. Resolent dubtes, trencant mites i aclarint conceptes. Amb la coordinació de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i la col·laboració de l’Acadèmia Americana de Pediatria
Cinquena monografia realitzada per Alícia amb la col·laboració de Laboratoris Thea, sobre la dieta antiaging, per envellir d’una forma saludable i amb millor qualitat de vida.
Edició en català de la guia per acompanyar pares i mares principalment en el repte d’educar els seus fills per a una alimentació saludable, perquè no es tracta tan sols de saber què han de menjar sinó també com han de fer-ho. Resolent dubtes, trencant mites i aclarint conceptes. . Amb la coordinació de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i la col·laboració de l’Acadèmia Americana de Pediatria.