Llibre que fa fàcil la dieta sana i equilibrada amb el plat com a eina essencial per ingerir la quantitat recomanable de cada grup d’aliments. Publicat per Amat Editorial (ISBN: 9788497358866)
Llibre que fa fàcil la dieta sana i equilibrada amb el plat com a eina essencial per ingerir la quantitat recomanable de cada grup d’aliments. Publicat per Amat Editorial (ISBN: 9788497358866)
FAROS, l’Observatori de la Salut de la Infància i l’Adolescència, de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, és un portal de referència amb informació actualitzada i de qualitat sobre salut infantil. Alícia col·labora en alguns continguts d’aquest portal, que té més de dos milions de visites anuals, amb assessorament nutricional i culinari per millorar els hàbits de salut d’infants i adolescents, aportant continguts periòdics, articles i vídeos de cuina.
Recetas creadas para la edición del Ciencia After Work de junio 2016: ‘Sardina en red: alimentación, salud y sostenibilidad’, donde se presentó el estudio que ha demostrado que la ingesta de sardinas tiene un efecto directo en la mejora de los pacientes con diabetes tipo 2.
Laboratorios Thea i Alícia s’han unit per dur a terme un projecte per a la prevenció i/o alleujament de l’ull sec, amb l’elaboració de receptes riques en aquells nutrients que actuen per la millora d’aquesta malaltia, com els àcids grassos Omega-3 i Omega-6.
Volum 2 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, editat en castellà. Hi ha moltes creences populars errònies que relacionen el càncer i l’alimentació. En aquest volum se’n recullen i s’analitzen algunes relacionades amb l’alimentació durant el tractament càncer i s’explica si estan fonamentades o si, al contrari, no tenen cap base científica ferma que en suporti el seguiment. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, i desenvolupat per l’Institut Català d’Oncologia i Alícia
Volum 2 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en català. Hi ha moltes creences populars errònies que relacionen el càncer i l’alimentació. En aquest volum se’n recullen i s’analitzen algunes relacionades amb l’alimentació durant el tractament càncer i s’explica si estan fonamentades o si, al contrari, no tenen cap base científica ferma que en suporti el seguiment. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, i desenvolupat per l’Institut Català d’Oncologia i Alícia.
Aprofitar al màxim els aliments que habitualment consumim és la millor forma de disminuir el malbaratament. Al portal de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària trobareu receptes en què descobrirem que hi ha sobres d’aliments que serveixen per elaborar plats de gran qualitat gastronòmica sense grans complicacions.
Volume 3 of the series ‘EAT DURING CANCER TREATMENT’. Diet is an important part of cancer treatment and in the case of breast cancer, the priorities in the feed during treatment are to maintain a healthy weight and a good nutritional status to cope with the disease and recover better. Social project promoted by the Foundation Catalunya-La Pedrera, and developed by the Catalan Institute of Oncology and Alícia.
Volume 3 of the series ‘EAT DURING CANCER TREATMENT’. Diet is an important part of cancer treatment and in the case of breast cancer, the priorities in the feed during treatment are to maintain a healthy weight and a good nutritional status to cope with the disease and recover better. Social project promoted by the Foundation Catalunya-La Pedrera, and developed by the Catalan Institute of Oncology and Alícia.