Lèxic científic gastronòmic

Diccionari gastronòmic dels conceptes culinaris de la cuina d’avui, que explica els productes, elements i processos d’elaboració de la creació gastronòmica actual, de la mà de elBulliTaller i Alícia. ISBN: 9788497081634 (Català); 9788408107903 (Español); 9781439812457 (English); 9788895056098 (Italiano); 9788575596830 (Portuguese) 9783936682199 (Dutch)

Microtrucs

Seguint la col·laboració amb Lékué per dur a terme un projecte culinari que posa de manifest les noves tendències en alimentació saludable, en aquest llibre trobaràs receptes, trucs i consells per cuinar en el microones processos de cocció tradicionals i així agilitzar la preparació dels plats o les seves guarnicions

Plats de cullera i forquilla

Seguint la col·laboració amb Lékué per dur a terme un projecte culinari que posa de manifest les noves tendències en alimentació saludable, en aquest llibre trobaràs receptes de cullera i forquilla, que seran el punt de partida per crear les teves pròpies elaboracions amb un estoig de vapor en el microones.

El meu formatge fresc

Seguint la col·laboració amb Lékué per dur a terme un projecte culinari que posa de manifest les noves tendències en alimentació saludable, en aquest llibre trobaran receptes amb el formatge fresc. És més que un llibre de receptes ja que aprendran com fer un formatge fresc pas a pas i descobriran infinitat de trucs i idees per personalitzar-ho al seu gust.

De la cuina a la taula en 10 minuts

Lékué i Alícia s’han unit per dur a terme un projecte culinari que posa de manifest les noves tendències en alimentació saludable per a la cuina del futur. El primer fruit d’aquest projecte ha estat aquest manual de cuina pràctica que pretén ensenyar d’una manera il·lustrada i fàcil com preparar receptes ràpides, sanes i variades (ISBN 9788497356701)

La pastisseria i la cuina de la garrofa

Receptes on es proposa una nova cultura sobre la garrofa, aquest producte, humil i sovint menystingut. Amb col·laboracions des dels àmbits de la restauració, la pastisseria, les fleques i les escoles de cuina. Obra guanyadora de la fase Espanya-Català a la categoria ‘Best Desserts Book’ dels Premis Gourmand 2012 (ISBN 13: 978-84-15221-38-8)

La clementina d’Alcanar a la cuina

Amb La clementina d’Alcanar a la cuina podreu descobrir com el cultiu dels cítrics —taronges i clementines, principalment— ha esdevingut una forma de vida i de riquesa d’aquesta vila en terra de cruïlla (ISBN 13: 978-84-15896-24-1)

La cuina de les Terres de Mestral

Receptari, realitzat des de la contribució i la col·laboració de moltes persones del territori de les Terres de Mestral, per conèixer el caràcter i la manera de ser de la gent de Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant, Pratdip i Tivissa, gaudint amb la seva cuina més tradicional.(ISBN 13: 978-84-15896-35-7)