Disfagia duten pertsonentzako euskal errezeta tradizionalen liburua

El receptari inclou 24 receptes tradicionals del País Basc classificades en primers plats, segons plats i postres. Totes elles estan dissenyades per a ser aptes per a persones amb disfàgia als sòlids que requereixen d’una alimentació de textura modificada corresponent a un puré espès o descriptor C. Això significa que totes elles compleixen amb unes característiques concretes a nivell de textura, indicades en les guies de referència i que les converteixen en segures. A més, les adaptacions s’han realitzat amb dues premisses addicionals: ser fidels a la recepta original a nivell organolèptic i cobrir uns requeriments nutricionals bàsics.

Receptari tradicional basc per a persones amb disfàgia

El receptari inclou 24 receptes tradicionals del País Basc classificades en primers plats, segons plats i postres. Totes elles estan dissenyades per a ser aptes per a persones amb disfàgia als sòlids que requereixen d’una alimentació de textura modificada corresponent a un puré espès o descriptor C. Això significa que totes elles compleixen amb unes característiques concretes a nivell de textura, indicades en les guies de referència i que les converteixen en segures. A més, les adaptacions s’han realitzat amb dues premisses addicionals: ser fidels a la recepta original a nivell organolèptic i cobrir uns requeriments nutricionals bàsics.

Guia Pràctica de Gastronomia Triturada

Guia per preparar plats amb textura modificada nutritius i deliciosos, versió en castellà. Un manual desenvolupat per la Fundació Alícia, amb el suport de l’Agència de Salut Pública de Catalunya i coordinat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, que serveix per a preparar plats triturats plens de sabors, color, aromes i formes agradables per a donar resposta a totes aquelles persones que no poden mastegar bé o tenen alguna dificultat per empassar i doncs, han de menjar triturats.

Guia Pràctica de Gastronomia Triturada

Guia per preparar plats amb textura modificada nutritius i deliciosos. Un manual desenvolupat per la Fundació Alícia, amb el suport de l’Agència de Salut Pública de Catalunya i coordinat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, que serveix per a preparar plats triturats plens de sabors, color, aromes i formes agradables per a donar resposta a totes aquelles persones que no poden mastegar bé o tenen alguna dificultat per empassar i doncs, han de menjar triturats.