‘Cuina amb microones. Sana, segura i sostenible’ la nova guia de la Fundació Alícia, editada per Larousse, ens permetrà aprendre a cuinar amb microones.
El microones serveix per cuinar i no només per escalfar o descongelar aliments. Aquest llibre ens mostra com treure-li el màxim partit. Perquè una alimentació sana, segura, sostenible, deliciosa, fàcil i ràpida és possible gràcies a aquest electrodomèstic.
El llibre dóna resposta qüestions de tota mena: com funciona el microones?, és segur per a la salut?, és perillós estar davant d’un microones en funcionament?, quins recipients es poden utilitzar?, hi ha pèrdua de vitamines al cuinar amb microones?
La guia ha estat elaborada pels professionals de la Fundació Alícia, i recopila més de 80 receptes de verdures i bolets, cereals i tubercles, peix i marisc, carns i aus, ous, postres i fruites, així com altres informacions d’interès: taules de referència per a determinar els temps de cocció de cada ingredient en funció de les quantitats, trucs i consells per a la descongelació i regeneració d’aliments.
Més informació aquí