Mites i creences sobre l’alimentació durant el tractament del càncer

Volum 2 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en català. Hi ha moltes creences populars errònies que relacionen el càncer i l’alimentació. En aquest volum se’n recullen i s’analitzen algunes relacionades amb l’alimentació durant el tractament càncer i s’explica si estan fonamentades o si, al contrari, no tenen cap base científica ferma que en suporti el seguiment. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, i desenvolupat per l’Institut Català d’Oncologia i Alícia.

Recomanacions d’alimentació i activitat física per a centres d’acolliment residencial per a persones grans

Col·laboració realitzada a la guia editada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya amb consells i recomanacions sobre bons hàbits alimentaris que facilitin el manteniment o la millora de la salut de les persones grans en l’entorn de les institucions d’acolliment.

Recomendaciones dietéticoculinarias durante el tratamiento del cáncer de mama

Volume 3 of the series ‘EAT DURING CANCER TREATMENT’. Diet is an important part of cancer treatment and in the case of breast cancer, the priorities in the feed during treatment are to maintain a healthy weight and a good nutritional status to cope with the disease and recover better. Social project promoted by the Foundation Catalunya-La Pedrera, and developed by the Catalan Institute of Oncology and Alícia.

Recomanacions dieteticoculinàries durant el tractament del càncer de mama

Volume 3 of the series ‘EAT DURING CANCER TREATMENT’. Diet is an important part of cancer treatment and in the case of breast cancer, the priorities in the feed during treatment are to maintain a healthy weight and a good nutritional status to cope with the disease and recover better. Social project promoted by the Foundation Catalunya-La Pedrera, and developed by the Catalan Institute of Oncology and Alícia.

Recetas i recursos para personar alérgicas o con intolerancias alimentarias

Sufrir alguna alergia o intolerancia alimentaria comporta tener que renunciar a ciertas preparaciones y elaboraciones culinarias. Alícia trabaja para que la gente con alguna restricción o limitación alimentaria pueda continuar disfrutando de la comida, publicando recetas en la web de la Agencia Catalana de Seguridad Alimentaria.

SI! Programa de Salud Integral

Programa d’intervenció escolar dirigit a nens i nenes de 3 a 16 anys per a l’adquisició d’hàbits d’alimentació saludables. Projecte de la Fundació SHE en col·laboració amb Fundació Alicia i d’altres entitats.

Plataforma online del Programa TAS

Plataforma online del Programa TAS (Tu i Alícia per la Salut), una eina senzilla i gratuïta que proporciona al professorat tot el material i els recursos necessaris per poder treballar els hàbits alimentaris i d’activitat física dels alumnes d’una manera autònoma, pràctica i motivadora tant per a professors com pels adolescents.

Tu ahorras ¡Nosotros ganamos!

Decàleg dels hàbits saludables. Estalvia en la cuina i guanya en salut. Es tracta simplement d’aprendre a gestionar l’alimentació, per gastar menys diners i estar més saludables. (ISBN: 978-84-16256-00-6)

El Origen de los Alimentos “La Huerta” Apli 13532

Un joc per descobrir d’on ve cada aliment, amb la temàtica de l’origen dels aliments: l’Horta. Contingut: 1 làmina 420x297mm paper brillant+2 fulles de gomets+8 fitxes explicatives