Productes de temporada: gener – espinacs

Fitxa dels espinacs, de la col·lecció creada juntament amb l’ACSA, Unió de pagesos i el PAAS, per a divulgar les propietats i característiques que tenen cadascun dels productes vegetals de temporada. Inclou una recepta relacionada.

Descobreix el xai i la seva cuina: receptes ràpides i curioses

Tríptic informatiu amb receptes ràpides de l’estudi de valorització de la cuina del xai, un producte d’excel·lent qualitat i propietats nutricionals, alhora que proporciona un benefici mediambiental en estar molt lligada la seva activitat al territori. Aquest estudi, fet amb la col·laboració de la Fundació d’Oficis de la Carn, té com a finalitat el reconeixement social del sector oví i la valorització de la carn de xai , tot donant a conèixer la seves qualitats sensorials i nutricionals , i gastronòmiques.

Descobreix el xai i la seva cuina: dossier informatiu

Estudi de valorització de la cuina del xai, un producte d’excel·lent qualitat i propietats nutricionals, alhora que proporciona un benefici mediambiental en estar molt lligada la seva activitat al territori. Aquest estudi, fet amb la col·laboració de la Fund. d’Oficis de la Carn, té com a finalitat el reconeixement social del sector oví i la valorització de la carn de xai, tot donant a conèixer la seves qualitats sensorials i nutricionals, i gastronòmiques.

Guía del atún. Guía del profesional

Edició en castellà de la guia per a professionals del sector de la tonyina vermella, un dels peixos més ben valorats en els nostres dies tant pel seu gust com per les seves propietats nutritives. Amb el suport del Grup Balfegó i l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Guia de la tonyina. Guia del professional

Guia per a professionals del sector de la tonyina vermella, un dels peixos més ben valorats en els nostres dies tant pel seu gust com per les seves propietats nutritives. Amb el suport del Grup Balfegó i l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Guía del atún en casa. Guía del consumidor

Edicició en castellà. La tonyina vermella és un dels peixos més ben valorats en els nostres dies tant pel seu gust com per les seves propietats nutritives, però sovint quan anem a comprar-la ens fem preguntes i més tenint en compte que és un producte de gamma alta dins de l’assortiment de les peixateries. Amb aquesta guia resoldrem algunes de les preguntes més freqüents per a que siguem capaços de poder gaudir sempre del millor producte possible i assaborir totes les seves virtuts. Amb el suport del Grup Balfegó i l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Guia de la tonyina a casa. Guia del consumidor

La tonyina vermella és un dels peixos més ben valorats en els nostres dies tant pel seu gust com per les seves propietats nutritives, però sovint quan anem a comprar-la ens fem preguntes i més tenint en compte que és un producte de gamma alta dins de l’assortiment de les peixateries. Amb aquesta guia resoldrem algunes de les preguntes més freqüents per a que siguem capaços de poder gaudir sempre del millor producte possible i assaborir totes les seves virtuts. Amb el suport del Grup Balfegó i l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar

El pèsol negre del Berguedà

Resum del treball encarregat per l’Agència del Desenvolupament del Berguedà, i emmarcat en un projecte de promoció del territori finançat per la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, on es detalla el material bibliogràfic i informació diversa existent en referència al pèsol negre del Berguedà, i on podeu trobar receptes treballades des de textos antics i el receptari tradicional propi del Berguedà

Access to the publication

Fill out the following form to download the publication

FUNDACIÓ ALÍCIA ALIMENTACIÓ I CIÈNCIA, F.P. as the data controller will process your data for the purpose of replying to your query or request. You may access, rectify and erase your data, and also exercise other rights by consulting the additional detailed information on data protection in our Privacy Policy.