Es tracta de propostes formatives que es realitzen tant a les instal·lacions de la Fundació com a les pròpies empreses, entitats o en format virtual, i que tenen un format divulgatiu, demostratiu i pràctic. L’eix de la proposta s’articula al voltant de la voluntat primera de la Fundació Alícia que és millorar l’alimentació de les persones.
El continguts d’aquests accions de divulgació s’agrupen per tipologies:
Tallers a la carta
Son actuacions formatives en les quals els continguts s’adapten a les necessitats i requeriments dels assistents i es divulguen d’una manera demostrativa i participativa.
Tallers d’educació i promoció de bons hàbits
Accions de divulgació i demostració de cuina que tenen com a objectiu promoure bons hàbits alimentaris.
Tallers per millorar la restauració col·lectiva i social
Divulgació i transferència a cuiners i restauradors. Sessions culinàries demostratives orientades a millorar l’oferta culinària de la restauració al diferents tipus de comensals
Tallers per a centres sociosanitaris i residències
Sessions culinàries demostratives per a professionals vinculats a l’alimentació d’hospitals, residències i centres sociosanitaris en funció de les necessitats dels diferents tipus de comensals i les seves particularitats alimentàries.
Tallers per a col·lectius amb necessitats especials
Sessions adaptades als requeriments alimentaris de diferents tipus d’afeccions de salut o altres requeriments socials que calgui tenir en compte.
Portafoli de tallers
Alícia disposa també d’un ampli portafoli de tallers per donar cobertura a les demandes de d’empreses i entitats. Uns formats i continguts concrets per explicar els coneixements desenvolupats i posar-los a l’abast de tothom. Tots aquests tallers també poden adaptar-se a particularitats especifiques de qui els sol·licita i es fan tant presencials com en format virtual.
- Visita guiada a la Fundació Alícia
- Promoció d’hàbits per a empreses
- Introducció a la cuina terapèutica
- Al·lèrgies i intoleràncies alimentaries
- Alimentació i textura modificada
- Creativitat a la cuina
- Fermentats
- Cuina catalana
- Sostenibilitat: tots som actors, tots som responsables
- Malbaratament
- Menjar fora de casa
- Street Food: Multiculturalitat al nostre abast
L’any 2020, malgrat la situació pandèmica provocada pel COVID-19, aquestes accions de divulgació han tingut una assistència de gairebé 10.000 beneficiaris.
Per més informació, si els nostres tallers i formació són del vostre interès, contacteu-nos.
+34 938 759 402