Search
Close this search box.

Publicacions

Mostrant resultats de: Patrimoni

La pastisseria i la cuina de la garrofa

Receptes on es proposa una nova cultura sobre la garrofa, aquest producte, humil i sovint menystingut. Amb col·laboracions des dels àmbits de la restauració, la pastisseria, les fleques i les escoles de cuina. Obra guanyadora de la fase Espanya-Català a la categoria ‘Best Desserts Book’ dels Premis Gourmand 2012 (ISBN 13: 978-84-15221-38-8)

La clementina d’Alcanar a la cuina

Amb La clementina d’Alcanar a la cuina podreu descobrir com el cultiu dels cítrics —taronges i clementines, principalment— ha esdevingut una forma de vida i de riquesa d’aquesta vila en terra de cruïlla (ISBN 13: 978-84-15896-24-1)

La cuina de les Terres de Mestral

Receptari, realitzat des de la contribució i la col·laboració de moltes persones del territori de les Terres de Mestral, per conèixer el caràcter i la manera de ser de la gent de Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant, Pratdip i Tivissa, gaudint amb la seva cuina més tradicional.(ISBN 13: 978-84-15896-35-7)

Cocina de aceites de variedades tradicionales Territorio Sénia

Llibre on s’aprendrà a apreciar les possibilitats gastronòmiques que ofereixen els nostres olis i a reconèixer la qualitat i la cura en l’elaboració que distingeix als olis d’oliva verge extra del Territori del Sénia. En col·laboració amb els agents del territori i els especialistes del IRTA. (ISBN 13: 978-84-15221-77-7)

El pèsol negre del Berguedà

Resum del treball encarregat per l’Agència del Desenvolupament del Berguedà, i emmarcat en un projecte de promoció del territori finançat per la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, on es detalla el material bibliogràfic i informació diversa existent en referència al pèsol negre del Berguedà, i on podeu trobar receptes treballades des de textos antics i el receptari tradicional propi del Berguedà