Search
Close this search box.

Estudi sobre selectivitat alimentària en nens i nenes amb TEA

El passat dimecres 3 de juliol es van presentar al Centro Comercial Carrefour de Zaragoza els resultats del “Estudi comparatiu sobre selectivitat alimentària en grup de nens i nenes amb Trastorn de l’Espectre de l’Autisme i desenvolupament típic”. Aquest treball s’ha realitzat gràcies al finançament de la Fundació Solidaritat Carrefour.

La presentació es va realitzar amb la participació de la vicepresidenta d’ATADES, Susana Álvarez; la coordinadora d’a·Autismo, Paula Rodríguez; amb Marc Puy-Pey i Fabiola Juárez de la Fundació Alícia; i María Cid, directora de la Fundació Solidaritat Carrefour. A més, va comptar amb la participació de la consellera de Benestar i Família del Govern d’Aragó, Carmen Susín; i la consellera de Polítiques Socials, Marián Orós.

La funció de la Fundació Alícia ha estat, conjuntament amb Atades, el plantejament, disseny i desenvolupament d’un estudi d’investigació observacional sobre alimentació en persones amb autisme. Aquest estudi es realitza amb l’objectiu d’adquirir coneixement sobre els hàbits alimentaris i els seus condicionants, per dissenyar una eina que els ajudi a gestionar-los.

Aquesta nova eina és una web que neix com a resultat d’aquest treball. En la web es mostren tant els resultats de l’estudi com consells o receptes que ajuden a millorar l’alimentació dels nens i nenes i els diferents serveis professionals de suport que existeixen:

Comparteix aquesta notícia

Més notícies

Les últimes notícies de la Fundació Alícia