Receptes contra el malbaratament d’aliments
Aprofitar al màxim els aliments que habitualment consumim és la millor forma de disminuir el malbaratament. Al portal de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària trobareu receptes en què descobrirem que hi ha sobres d’aliments que serveixen per elaborar plats de gran qualitat gastronòmica sense grans complicacions.
Recomanacions d’alimentació i activitat física per a centres d’acolliment residencial per a persones grans
Col·laboració realitzada a la guia editada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya amb consells i recomanacions sobre bons hàbits alimentaris que facilitin el manteniment o la millora de la salut de les persones grans en l’entorn de les institucions d’acolliment.
Recomendaciones dietéticoculinarias durante el tratamiento del cáncer de mama
Volum 3 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en castellà. L’alimentació és una part important en el tractament de càncer i en el cas del càncer de mama, les prioritats en l’alimentació durant el tractament són mantenir un pes adequat i un bon estat nutricional per fer front a la malaltia […]
Recomanacions dieteticoculinàries durant el tractament del càncer de mama
Edició en català del volum 3 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”. L’alimentació és una part important en el tractament de càncer i en el cas del càncer de mama, les prioritats en l’alimentació durant el tractament són mantenir un pes adequat i un bon estat nutricional per fer front a la […]
Cocina PKU
Joc on has d’ajudar a en Marc a combatre al Doctor Protein. Juga, aprèn receptes baixes en fenilalanina i menjar sa per a la PKU.
Save the PKU Planet
Joc on el Malvat Dr. Protein, portat pel seu odi al menjar saborós, sa i baix en fenilalanina, ha robat les receptes creades especialment per la Fundació Alicia per als nens amb PKU. Idiomes: espanyol, català, danès i anglès.
Receptes i recursos per a persones al·lèrgiques o amb intoleràncies alimentàries
Patir alguna al·lèrgia o intolerància alimentària comporta haver de renunciar a certes preparacions i elaboracions culinàries. Alícia treballa perquè la gent amb alguna restricció o limitació alimentària pugui continuar gaudint del menjar, publicant receptes a la web de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària.
PUKONO
Aplicació desenvolupada per la Fundació Althaia i la Fundació Alícia, amb la col·laboració d’Amgen, que pretén ajudar a millorar l’alimentació dels pacients amb hipertensió arterial i/o insuficiència renal a través d’una guia d’aliments, receptes i menús validats per professionals de la salut i l’alimentació
SI! Programa de Salut Integral
Programa d’intervenció escolar dirigit a nens i nenes de 3 a 16 anys per a l’adquisició d’hàbits d’alimentació saludables. Projecte de la Fundació SHE en col·laboració amb Fundació Alicia i d’altres entitats.