Catalunya. L’Origen és qualitat
Recull de receptes de cuina de productes amb DOP o IGP impulsat pel Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya (D.L.: Gi39/2008)
Tu ahorras ¡Nosotros ganamos!
Decàleg dels hàbits saludables. Estalvia en la cuina i guanya en salut. Es tracta simplement d’aprendre a gestionar l’alimentació, per gastar menys diners i estar més saludables. (ISBN: 978-84-16256-00-6)
El Origen de los Alimentos “La Huerta” Apli 13532
Un joc per descobrir d’on ve cada aliment, amb la temàtica de l’origen dels aliments: l’Horta. Contingut: 1 làmina 420x297mm paper brillant+2 fulles de gomets+8 fitxes explicatives
El Origen de los Alimentos “La Pesca” Apli 13534
Un joc per descobrir d’on ve cada aliment, amb la temàtica de l’origen dels aliments: La pesca. Contingut: 1 làmina 420x297mm paper brillant+2 fulles de gomets+8 fitxes explicatives
La cuina de la salut
Manual per gaudir d’una vida sana, de la mà de Ferran Adrià, Valentí Fuster, i Josep Corbella, que ens expliquen les claus, idees, consells i suggeriments per a una alimentació saludable a través d’una profunda reflexió sobre la relació que tenim amb el menjar (ISBN: 978-84-9708-217-4).
Lèxic científic gastronòmic
Diccionari gastronòmic dels conceptes culinaris de la cuina d’avui, que explica els productes, elements i processos d’elaboració de la creació gastronòmica actual, de la mà de elBulliTaller i Alícia. ISBN: 9788497081634 (Català); 9788408107903 (Español); 9781439812457 (English); 9788895056098 (Italiano); 9788575596830 (Portuguese) 9783936682199 (Dutch)
Microtrucs
Seguint la col·laboració amb Lékué per dur a terme un projecte culinari que posa de manifest les noves tendències en alimentació saludable, en aquest llibre trobaràs receptes, trucs i consells per cuinar en el microones processos de cocció tradicionals i així agilitzar la preparació dels plats o les seves guarnicions
Plats de cullera i forquilla
Seguint la col·laboració amb Lékué per dur a terme un projecte culinari que posa de manifest les noves tendències en alimentació saludable, en aquest llibre trobaràs receptes de cullera i forquilla, que seran el punt de partida per crear les teves pròpies elaboracions amb un estoig de vapor en el microones.
El meu formatge fresc
Seguint la col·laboració amb Lékué per dur a terme un projecte culinari que posa de manifest les noves tendències en alimentació saludable, en aquest llibre trobaran receptes amb el formatge fresc. És més que un llibre de receptes ja que aprendran com fer un formatge fresc pas a pas i descobriran infinitat de trucs i […]