¡Aprovechemos la comida!

Edició de la guía en castellà per a la reducció del malbaratament alimentari en el sector de l’hostaleria, la restauració i el càtering, creada per juntament amb l’Oficina de Medi Ambient de la Universitat Autònoma de Barcelona, i amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya

Aprofitem el menjar!

Una guia per a la reducció del malbaratament alimentari en el sector de l’hostaleria, la restauració i el càtering, creada per juntament amb l’Oficina de Medi Ambient de la Universitat Autònoma de Barcelona, i amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya.

10 Consells per a una alimentació 10

Fulletó informatiu amb 10 consells per a una bona alimentació, creat per a la campanya “Som el que mengem”, impulsada per la Fundació FC Barcelona i la Fundació SHE.

Para comer bien, bueno y barato

Edició en castellà del receptari, editat gràcies a la Creu Roja, que té per objectiu ajudar a les famílies que fan ús dels projectes socials a cuinar de forma equilibrada, creativa, practica, bona i econòmica. Editat gràcies al suport de Nestlé i compta amb la col·laboració de cuiners reconeguts com Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Jean […]

Per menjar bé, bo i barat

Receptari, editat gràcies a la Creu Roja, que té per objectiu ajudar a les famílies que fan ús dels projectes socials a cuinar de forma equilibrada, creativa, practica, bona i econòmica. Editat gràcies al suport de Nestlé i compta amb la col·laboració de cuiners reconeguts com Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Jean Louis Neichel o Ada […]