Search
Close this search box.

Receptari tradicional basc per a persones amb disfàgia

24 receptes tradicionals del País Basc, dissenyades per a ser aptes per a persones amb disfàgia als sòlids que requereixen d’una alimentació de textura modificada corresponent a un puré espès o descriptor C. Versió editada en espanyol.

‘És temps de…COGOMBRES’ – Fruites i verdures dels nostre territori

En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas sobre els cogombres), fetes amb motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.

‘És temps de…PRÉSSECS’ – Fruites i verdures dels nostre territori

En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas sobre els préssecs), fetes amb motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.

‘És temps de…CEBES’ – Fruites i verdures dels nostre territori

En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas sobre la Ceba), fetes amb motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.

Recomanacions dietetico-culinàries durant el tractament del càncer de pròstata

Volum 7 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en català. S’ofereixen recomanacions dietètiques amb base científica sobre el tipus d’alimentació que es pot seguir per mantenir un estat nutricional adequat segons la situació en què es trobi el pacient durant el tractament del càncer de pròstata. Projecte social impulsat per la […]

‘És temps de…CIRERES’ – Fruites i verdures dels nostre territori

En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas les cireres), fetes amb motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.

Recomanacions dietetico-culinàries durant el tractament del càncer de pròstata

Volum 7 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en castellà. S’ofereixen recomanacions dietètiques amb base científica sobre el tipus d’alimentació que es pot seguir per mantenir un estat nutricional adequat segons la situació en què es trobi el pacient durant el tractament del càncer de pròstata. Projecte social impulsat per la […]

‘És temps de…MADUIXES’ – Fruites i verdures del nostre territori

En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas les maduixes), fetes amb motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.