Pallars terra de corder

Llibre que té com a objectiu posar de manifest el valor de la carn de corder i la importància de la ramaderia al Pallars Jussà. Per aquest motiu, dóna veu als diferents agents clau que intervenen en el procés: ramaders, que ens comparteixen el seu dia a dia per donar a conèixer l’ofici de pastor, […]

La Despensa Japonesa. Ingredientes y combinaciones Oriente-Occidente

Diàleg culinari entre Orient i Occident de la mà de 100 ingredients fonamentals a la cuina nipona. A manera de diccionari, es descriu detalladament cada producte, les seves característiques organolèptiques i la seva valoració nutricional. Com a complement, es proposa possibilitats de combinació a les cuines occidentals, tant a nivell domèstic com professional. Una eina […]

Sopes

Un llibre imprescindible pels amants dels plats de cullera. Receptari pels cuiners experts que busquen inspiració, per a afeccionats amb ànima inquieta i fins i tot per als principiants. Un compendi pràctic que dóna arguments i explica maneres, trucs, combinacions, idees o recursos. ISBN: 978-84-08-21885-2 (ESP) – 978-84-08-22564-5 (CAT)

Atles of the future

Espai web on es dona a conèixer perfils i projectes que treballen per crear un món millor.

Recomanacions dietetioculinàries durant el tractament del càncer de pulmó

Volum 6 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en català. S’ofereixen recomanacions dietètiques amb base científica sobre el tipus d’alimentació que es pot seguir per mantenir un estat nutricional adequat segons la situació en què es trobi el pacient durant el tractament del càncer de pulmó. Projecte social impulsat per la […]