Search
Close this search box.

Guia Pràctica de Gastronomia Triturada

Guia per preparar plats amb textura modificada nutritius i deliciosos. Un manual desenvolupat per la Fundació Alícia, amb el suport de l’Agència de Salut Pública de Catalunya i coordinat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, que serveix per a preparar plats triturats plens de sabors, color, aromes i formes agradables per a donar resposta a totes […]

Cuina Sana amb el Mètode del Plat

Llibre que fa fàcil la dieta sana i equilibrada amb el plat com a eina essencial per ingerir la quantitat recomanable de cada grup d’aliments. Publicat per Amat Editorial (ISBN: 9788497358866)

SÈRIE DE PROGRAMES DE TV3 ‘COLLITA PROPIA’

Alícia va participar com a actor actiu en la gravació del programa de divulgació de productes alimentaris i territori de TV3 Collita pròpia, una sèrie televisiva centrada a donar cobertura a l’interès creixent per menjar més bé i saber com s’ha fet el que mengem. Presentat per Lídia Heredia i Francesc Mauri, Collita pròpia és […]

COL·LABORACIÓ EN EL PORTAL WEB FAROS

FAROS, l’Observatori de la Salut de la Infància i l’Adolescència, de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, és un portal de referència amb informació actualitzada i de qualitat sobre salut infantil. Alícia col·labora en alguns continguts d’aquest portal, que té més de dos milions de visites anuals, amb assessorament nutricional i culinari per millorar […]

Taula periòdica de les confitures

L’any 2007, en col·laboració amb el Museu de la confitura es va decidir retre un homenatge a Dmitri Mendeléyev, creador de la taula periòdica dels elements químics, ordenant les confitures amb criteris similars

Receptes amb sardina

Receptes creades per a l’edició del Ciència After Work de juny 2016: ‘Sardina en xarxa: alimentació, salut i sostenibilitat’, on es va presentar l’estudi que ha demostrat que la ingesta de sardines té un efecte directe en la millora dels pacients amb diabetis tipus 2