Search
Close this search box.

Alícia i l’Hospital Clínic impulsen el curs online Aliclinic: Introducció a la medicina culinària

Aliclínic: introducció a la medicina culinària és el programa online de formació sanitària que ha impulsat la Fundació Alícia i l’Hospital Clínic el darrer trimestre del 2021.

La formació, dirigida a professionals de la salut, gira entorn a l’alimentació saludable, la cuina pràctica preparada a casa i les estratègies per facilitar un canvi d’hàbits alimentaris entre els pacients i els propis professionals. L’objectiu de la proposta formativa és arribar a tots els professionals sanitaris  (metges, infermers i infermeres, nutricionistes…) que vulguin millorar els seus coneixements, habilitats i confiança a l’hora d’acompanyar als pacients en la gestió diària de la seva alimentació. I, propiciar, així, la posterior transmissió dels coneixements i l’experiència d’aquests cap als seus pacients per ajudar-los en la gestió pràctica de la seva alimentació.

El curs, en format online, consta de 6 mòduls als que es pot accedir des del passat novembre i una sessió en streaming que es realitzarà el proper 16 de febrer. Durant la formació s’abordaran qüestions com: les bases d’una alimentació equilibrada, les diferents cultures alimentàries, la cuina com a eina per a menjar millor, entre d’altres…

AliClinic s’emmarca dins la col·laboració de la Fundació Alícia i l’Hospital Clínic de Barcelona que des de 2008 treballen conjuntament en la promoció, la investigació i el desenvolupament d’una millor alimentació per a les persones, especialment d’aquelles afectades per alguna situació o malaltia que comporti alguna restricció, control o adaptació de l’alimentació.

Fes la teva inscripció, aquí

Comparteix aquesta notícia

Més notícies

Les últimes notícies de la Fundació Alícia