Plataforma Nutriactivos

De la mà d’Ipsengroup, Grup getne i Netespana s’ha posat en marxa la plataforma Nutriactivos per a tumors neuroendocrins (TNE). Durant el tractament oncològic és essencial cuidar l’alimentació i per a això ajudem a gestionar-la amb recomanacions i propostes culinàries adaptades a les necessitats que es derivin en aquest tractament.

Recomanacions dietetico-culinàries durant el tractament del càncer de pròstata

Volum 7 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en català. S’ofereixen recomanacions dietètiques amb base científica sobre el tipus d’alimentació que es pot seguir per mantenir un estat nutricional adequat segons la situació en què es trobi el pacient durant el tractament del càncer de pròstata. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya La Pedrera, i desenvolupat per l’Hospital Clínic de Barcelona i la Fundació Alícia, amb la col·laboració d’Ipsen.

Recomanacions dietetico-culinàries durant el tractament del càncer de pròstata

Volum 7 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en castellà. S’ofereixen recomanacions dietètiques amb base científica sobre el tipus d’alimentació que es pot seguir per mantenir un estat nutricional adequat segons la situació en què es trobi el pacient durant el tractament del càncer de pròstata. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya La Pedrera, i desenvolupat per l’Hospital Clínic de Barcelona i la Fundació Alícia, amb la col·laboració d’Ipsen.

Recomanacions dietetioculinàries durant el tractament del càncer de pulmó

Volum 6 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en català. S’ofereixen recomanacions dietètiques amb base científica sobre el tipus d’alimentació que es pot seguir per mantenir un estat nutricional adequat segons la situació en què es trobi el pacient durant el tractament del càncer de pulmó. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya La Pedrera, i desenvolupat per l’Institut Català d’Oncologia i Alícia.

Recomanacions dietetico-culinàries durant el tractament del càncer de pulmó

Volum 6 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en castellà. S’ofereixen recomanacions dietètiques amb base científica sobre el tipus d’alimentació que es pot seguir per mantenir un estat nutricional adequat segons la situació en què es trobi el pacient durant el tractament del càncer de pulmó. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya La Pedrera, i desenvolupat per l’Institut Català d’Oncologia i Alícia.

RECOMENDACIONES DIETÉTICO-CULINARIAS DURANTE EL TRATAMIENTO DEL CÁNCER COLORRECTAL

Volum 5 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en castellà. S’ofereixen recomanacions dietètiques amb base científica sobre el tipus d’alimentació que es pot seguir per mantenir un estat nutricional adequat segons la situació en què es trobi el pacient durant el tractament del càncer colorectal. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya La Pedrera, i desenvolupat per l’Institut Català d’Oncologia i Alícia.

Recomanacions dietetioculinàries durant el tractament del càncer colorectal

Volum 5 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en català. S’ofereixen recomanacions dietètiques amb base científica sobre el tipus d’alimentació que es pot seguir per mantenir un estat nutricional adequat segons la situació en què es trobi el pacient durant el tractament del càncer colorectal. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya La Pedrera, i desenvolupat per l’Institut Català d’Oncologia i Alícia.

Recomendaciones dieteticoculinarias durante el tratamiento del cáncer de cabeza y cuello

Volum 4 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en castellà. L’alimentació és una part important en qualsevol tractament de càncer. En el cas del càncer de cap i coll té una rellevància especial, ja que per la localització del mateix tumor pot haver-hi alguna dificultat per alimentar-se ja abans de l’inici de qualsevol tractament. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, i desenvolupat per l’Institut Català d’Oncologia i Alícia.

Recomanacions dieteticoculinàries durant el tractament del càncer de cap i coll

Volum 4 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en català. L’alimentació és una part important en qualsevol tractament de càncer. En el cas del càncer de cap i coll té una rellevància especial, ja que per la localització del mateix tumor pot haver-hi alguna dificultat per alimentar-se ja abans de l’inici de qualsevol tractament. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, i desenvolupat per l’Institut Català d’Oncologia i Alícia.