Guia per a restauradors sobre alimentació infantil, que tota família hauria de llegir.

Guia creada en motiu de la Quinzena Gastronòmica Infantil de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró. Aquest document pretén donar eines als restauradores de la zona i a les famílies sobre com oferir i gaudir d’una oferta divertida, variada i equilibrada pels més petits.

La cuina de Monacàlia

Publicació on es mostren amb detall 80 receptes monacals interpretades pels restauradors de Navarcles i la Fundació Alícia. Plats amb un rerefons històric d’una cuina sorgida als monestirs, però ajustada i adaptada als nous temps. ISBN 13: 978-84-942067-8-8

¡Aprovechemos la comida!

Edició de la guía en castellà per a la reducció del malbaratament alimentari en el sector de l’hostaleria, la restauració i el càtering, creada per juntament amb l’Oficina de Medi Ambient de la Universitat Autònoma de Barcelona, i amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya

Aprofitem el menjar!

Una guia per a la reducció del malbaratament alimentari en el sector de l’hostaleria, la restauració i el càtering, creada per juntament amb l’Oficina de Medi Ambient de la Universitat Autònoma de Barcelona, i amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya.