Dime qué comes y te diré cómo duermes

Dime qué comes y te diré cómo duermes: alimentació i son, claus per a una vida saludable

La Fundació Alícia, amb més de dues dècades d’experiència en la investigació sobre la relació entre alimentació i salut, i en col·laboració amb AdSalutem Institut del Son, presenta Dime qué comes y te diré cómo duermes. Aquest llibre neix amb el propòsit d’oferir una eina pràctica i científica per abordar un dels grans reptes de la nostra època: els trastorns del son. A través d’una profunda comprensió de com l’alimentació impacta en el descans, el llibre ofereix solucions per millorar la qualitat del son i, per tant, la salut general.

L’insomni i altres trastorns del son afecten una part significativa de la població, repercutint en el benestar físic i mental de milions de persones. Conscients d’aquesta problemàtica, hem desenvolupat Dime qué comes y te diré cómo duermes com a un recurs accessible i fonamentat en la ciència, que explora com els hàbits alimentaris influeixen en els ritmes circadians, aquests cicles biològics que regulen tant el son com altres funcions vitals.

Al llarg del llibre, es proposen estratègies basades en la crononutrició, destacant no només quins aliments consumir, sinó quan fer-ho per optimitzar el metabolisme i afavorir un descans reparador. A més, s’inclouen menús i receptes elaborades específicament per contribuir a un millor son, dissenyades sota principis d’equilibri i sostenibilitat.

Aquest llibre és una invitació a repensar la relació entre el que mengem i com dormim, unint el coneixement científic amb l’experiència culinària. A través de canvis senzills però significatius en la dieta i els hàbits diaris, Dimé qué comes y te diré cómo duermes busca millorar la qualitat de vida de qui pateix problemes de son i promoure un benestar integral.

Ja disponible!

Comparteix aquesta notícia

Més notícies

Les últimes notícies de la Fundació Alícia