Recetario para PKU y OTM
Edició en castellà del receptari específic per a persones amb fenilcetonúria (PKU) i altres trastorns metabòlics (ATM) i les seves famílies, per gestionar millor l’alimentació restringida. Totes les receptes estan dissenyades amb una baixa aportació proteica. En col·laboració amb l’Associació Catalana de PKU i ATM i l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona
Receptari per a PKU i ATM
Receptari específic per a persones amb fenilcetonúria (PKU) i altres trastorns metabòlics (ATM) i les seves famílies, per gestionar millor l’alimentació restringida. Totes les receptes estan dissenyades amb una baixa aportació proteica. En col·laboració amb l’Associació Catalana de PKU i ATM i l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.
¡Aprovechemos la comida!
Edició de la guía en castellà per a la reducció del malbaratament alimentari en el sector de l’hostaleria, la restauració i el càtering, creada per juntament amb l’Oficina de Medi Ambient de la Universitat Autònoma de Barcelona, i amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya
Aprofitem el menjar!
Una guia per a la reducció del malbaratament alimentari en el sector de l’hostaleria, la restauració i el càtering, creada per juntament amb l’Oficina de Medi Ambient de la Universitat Autònoma de Barcelona, i amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya.
Cuina bé, menja sa, juga millor. Manual i consells per a entrenadors
Fulletó informatiu amb consells per a entrenadors per que vetllin per la bona alimentació dels seus esportistes. Creat dins la campanya “Som el que mengem”, impulsada per la Fundació FC Barcelona i la Fundació SHE, i amb el guiatge de la Fundació Alícia.
10 Consells per a una alimentació 10
Fulletó informatiu amb 10 consells per a una bona alimentació, creat per a la campanya “Som el que mengem”, impulsada per la Fundació FC Barcelona i la Fundació SHE.
Recetario a base de platos visuales. Diseñado especialmente para la alimentación del diabético y toda su familia
El seguiment d’una alimentació equilibrada i saludable, és una de les mesures més importants en la prevenció i el tractament de la diabetis. Aquest receptari, editat en castellà, t’ofereix una recopilació de plats tradicionals de diferents zones adaptats al «mètode del plat». Projecte educatiu per a metges i pacients impulsat per la Fundació Clínic i […]
Recetario a base de frutas Diseñado especialmente para la alimentación del diabético y toda su familia
El seguiment d’una alimentació equilibrada i saludable, és una de les mesures més importants en la prevenció i el tractament de la diabetis. Amb el receptari, editat en castellà, ampliarem el coneixement d’aquells aliments que tenen una acció més directa sobre els valors de glucosa en sang. Projecte educatiu per a metges i pacients impulsat […]
Recetario a base de cereales y otros granos Diseñado especialmente para la alimentación del diabético y toda su familia
El seguiment d’una alimentació equilibrada i saludable, és una de les mesures més importants en la prevenció i el tractament de la diabetis. Amb el Receptari, editat en castellà, ampliarem el coneixement dels aliments que contenen hidrats de carboni, que són els que tenen una acció més directa sobre els valors de glucosa en sang. […]