Search
Close this search box.

Health and eating habits

Guia pràctica: cuina de masticació fàcil

Guía para proporcionar un recurso útil a cuidadores a la hora de elaborar platos de masticación fácil en el ámbito comunitario (versión en catalán). Un manual desarrollado por la Fundación Alícia, con el apoyo de la Agencia de Salud Pública de Cataluña y coordinado por la Fundación Cataluña La Pedrera, que sirve para adaptar la alimentación en el caso de personas en situación de dificultades de masticación, mejorando los retos que compuerta no solo vinculados a su preparación culinaria, sino también a la aceptabilidad por parte de los usuarios relacionados con las características organolépticas de las preparaciones.

RECOMENDACIONES DIETÉTICO-CULINARIAS DURANTE EL TRATAMIENTO DEL CÁNCER COLORRECTAL

Volumen 5 de la colección “COMER DURANTE EL TRATAMIENTO DEL CÁNCER”, versión en español. Se ofrecen recomendaciones dietéticas con base científica sobre el tipo de alimentación que se puede seguir para mantener un estado nutricional adecuado según la situación en que se encuentre el paciente durante el tratamiento del cáncer colorrectal. Proyecto social impulsado por la Fundación Catalunya La Pedrera, y desarrollado por el Instituto Catalán de Oncología y Alícia.

Recomanacions dietetioculinàries durant el tractament del càncer colorectal

Volumen 5 de la colección “COMER DURANTE EL TRATAMIENTO DEL CÁNCER”, versión en catalán. Se ofrecen recomendaciones dietéticas con base científica sobre el tipo de alimentación que se puede seguir para mantener un estado nutricional adecuado según la situación en que se encuentre el paciente durante el tratamiento del cáncer colorectal. Proyecto social impulsado por la Fundación Catalunya La Pedrera, y desarrollado por el Instituto Catalán de Oncología y Alícia.

Dieta en situaciones especiales: estrés, entrenamiento deportivo y cambio de horarios

Sexta monografia realizada por Alícia con la colaboración de Laboratorios Thea, sobre la dieta en situaciones especiales.

APP ¡Cómete el Mundo!

Aplicació de mòbil que posa a l’abast de tothom 133 receptes senzilles, econòmiques i amb recomanacions de consum. Impulsada per la Fundació Tomillo, amb l’assessorament de la Fundació Alícia. Disponible de manera gratuïta a les botigues d’IOS i Android.

Guia per a una alimentació infantil saludable i equilibrada

Edició en castellà de la guia per acompanyar pares i mares principalment en el repte d’educar els seus fills per a una alimentació saludable, perquè no es tracta tan sols de saber què han de menjar sinó també com han de fer-ho. Resolent dubtes, trencant mites i aclarint conceptes. Amb la coordinació de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i la col·laboració de l’Acadèmia Americana de Pediatria

Guia per a restauradors sobre alimentació infantil, que tota família hauria de llegir.

Guia creada en motiu de la Quinzena Gastronòmica Infantil de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró. Aquest document pretén donar eines als restauradores de la zona i a les famílies sobre com oferir i gaudir d’una oferta divertida, variada i equilibrada pels més petits.

Guia Pràctica de Gastronomia Triturada

Guia per preparar plats amb textura modificada nutritius i deliciosos, versió en castellà. Un manual desenvolupat per la Fundació Alícia, amb el suport de l’Agència de Salut Pública de Catalunya i coordinat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, que serveix per a preparar plats triturats plens de sabors, color, aromes i formes agradables per a donar resposta a totes aquelles persones que no poden mastegar bé o tenen alguna dificultat per empassar i doncs, han de menjar triturats.

Recomendaciones dieteticoculinarias durante el tratamiento del cáncer de cabeza y cuello

Volum 4 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en castellà. L’alimentació és una part important en qualsevol tractament de càncer. En el cas del càncer de cap i coll té una rellevància especial, ja que per la localització del mateix tumor pot haver-hi alguna dificultat per alimentar-se ja abans de l’inici de qualsevol tractament. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, i desenvolupat per l’Institut Català d’Oncologia i Alícia.

Access to the publication

Fill out the following form to download the publication

FUNDACIÓ ALÍCIA ALIMENTACIÓ I CIÈNCIA, F.P. as the data controller will process your data for the purpose of replying to your query or request. You may access, rectify and erase your data, and also exercise other rights by consulting the additional detailed information on data protection in our Privacy Policy.