Search
Close this search box.

La Festa Alícia’t es reinventa i celebra en format virtual

L’edició 2021 de la Festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona es celebrarà online els propers dies 16, 17 i 18 de setembre. Serà gratuïta i oberta a tothom.

La proposta, gratuïta i oberta a tothom, permet arribar a molta més gent que, sense moure’s de casa, gaudexi de l’oferta de l’Alícia’t de sempre en format online: tallers de cuina i alimentació, classes magistrals amb cuiners de primer nivell i propostes familiars i infantils, entre d’altres.  

Els tallers i les activitats presencials deixaran pas a les càpsules audiovisuals que s’aniran publicant progressivament els dies 16 i 17 de setembre a la pàgina web www.aliciatvirtual.cat des d’on es podran seguir en directe o recuperar a posteriori. Les càpsules ens permetran aprendre sobre l’art de les sopes, ens aportaran tècniques i consells per evitar el malbaratament dels aliments, ens compartiran receptes senzilles per “menjar bé, viure bé i gaudir de la vida” i ens donaran alguns consells pràctics per innovar a la cuina a partir d’un producte molt bàsic com és l’oliva, entre altres. L’Alícia’t d’enguany també ens permetrà conèixer la gastronomia i els productes singulars dels diferents territoris de les comarques de Barcelona i descobrir-ne la seva bellesa, per planificar visites, sense moure’ns de la cadira.

El dissabte, 18 de setembre, per cloure l’Alícia’t virtual es durà a terme una jornada en directe que incorporarà nous tallers i dues demostracions de cuina: la masterclass de la cuinera Maria Nicolau “Cuina de temporada, fàcil i bona”, i la demostració culinària del xef Artur Martínez “Cuina, senzillesa i compromís”. El públic infantil també tindrà el seu espai durant la jornada amb la càpsula audiovisual “Tastaciència” que permetrà als més petits de casa descobrir la vinculació entre alimentació i ciència.

El contingut de la jornada i de tota la festa Alícia’t és obert a tothom sense necessitat de preinscripció.

L’Alícia’t és una iniciativa de la Fundació Catalunya La Pedrera, la Fundació Alícia i la Diputació de Barcelona.

I, si ets un amant de la gastronomia i l’alimentació i tens ganes de participar al nostra concurs d’instagram pots guanyar un lot amb els darrers llibres que hem publicat. T’hi animes? Consulta les bases del concurs, aquí.

Comparteix aquesta notícia
Documents adjunts

Més notícies

Les últimes notícies de la Fundació Alícia