Receptari tradicional català per a persones amb disfàgia

Receptari tradicional català per a persones amb disfàgia

Un receptari que permet a aquelles persones que han crescut amb la cuina catalana i que, per circumstàncies vitals, ja no podrien gaudir dels plats més emblemàtics, continuar fent-ho.

Inclou 26 receptes tradicionals catalanes classificades en primers plats, segons plats i postres. Totes estan dissenyades per ser aptes per a persones amb disfàgia als sòlids que requereixen una alimentació de textura modificada corresponent a un puré espès o nivell 4 segons el marc i descriptors proposats per la IDDSI. Això vol dir que totes elles tenen unes característiques concretes pel que fa a textura, segons la guia de referència, convertint-les en segures per la deglució. A més, les adaptacions s’han realitzat amb dues premisses addicionals: ser fidels a la recepta original en l’àmbit organolèptic i cobrir uns requeriments nutricionals bàsics.

Recetario para PKU y OTM

Edició en castellà del receptari específic per a persones amb fenilcetonúria (PKU) i altres trastorns metabòlics (ATM) i les seves famílies, per gestionar millor l’alimentació restringida. Totes les receptes estan dissenyades amb una baixa aportació proteica. En col·laboració amb l’Associació Catalana de PKU i ATM i l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

Receptari per a PKU i ATM

Receptari específic per a persones amb fenilcetonúria (PKU) i altres trastorns metabòlics (ATM) i les seves famílies, per gestionar millor l’alimentació restringida. Totes les receptes estan dissenyades amb una baixa aportació proteica. En col·laboració amb l’Associació Catalana de PKU i ATM i l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.