Sal de Cardona

La sal de Cardona

Setena de les guies gastronòmiques que dóna a conèixer la Sal de Cardona, producte gastronòmic singular de la comarca del Bages, que s’extreu del jaciment de Cardona i considerada de màxima puresa. Impulsada pel Consell Comarcal del Bages i el Rebost del Bages.

MongetaCastellfollit

La mongeta de Castellfollit del Boix. Llavors d’or blanc del Bages

Sisena de les guies gastronòmiques que dóna a conèixer la Mongeta de Castellfollit del Boix, un projecte de recuperació i millora d’un dels productes gastronòmics més singulars de la comarca del Bages. Impulsada pel Consell Comarcal del Bages i el Rebost del Bages.

La col verda manresana, un tresor gastronòmic d’hivern del Bages

Cinquena de les guies gastronòmiques que dóna a conèixer la col verda manresana, un dels productes gastronòmics més singulars de la comarca del Bages, i posar-lo en valor a partir de la seva història i les seves aplicacions culinàries. Impulsada pel Consell Comarcal del Bages i el Rebost del Bages.

L’oli, un tresor gastronòmic del Bages. Corbella i Verdal de Manresa

Quarta de les guies gastronòmiques que dóna a conèixer l’oli Corbella i Verdal de Manresa, un dels productes gastronòmics més singulars de la comarca del Bages, i posar-lo en valor a partir de la seva història i les aplicacions a la cuina i les seves aplicacions culinàries. Impulsada pel Consell Comarcal del Bages i el Rebost del Bages

L’albergínia blanca, un tresor gastronòmic del Bages

Tercera de les guies gastronòmiques que dóna a conèixer l’albergínia blanca, un dels productes gastronòmics més singulars de la comarca del Bages, i posar-lo en valor a partir de la seva història i les aplicacions a la cuina i les seves aplicacions culinàries. Impulsada pel Consell Comarcal del Bages i el Rebost del Bages.