Productes de temporada: juny – mongeta tendra

Fitxa de la mongeta tendra, de la col·lecció creada juntament amb l’ACSA, Unió de pagesos i el PAAS, per a divulgar les propietats i característiques que tenen cadascun dels productes vegetals de temporada. Inclou una recepta relacionada.

Productes de temporada: maig – carbassó

Fitxa del carbassó, de la col·lecció creada juntament amb l’ACSA, Unió de pagesos i el PAAS, per a divulgar les propietats i característiques que tenen cadascun dels productes vegetals de temporada. Inclou una recepta relacionada.

Productes de temporada: abril – fava

Fitxa de la fava, de la col·lecció creada juntament amb l’ACSA, Unió de pagesos i el PAAS, per a divulgar les propietats i característiques que tenen cadascun dels productes vegetals de temporada. Inclou una recepta relacionada.

Productes de temporada: març – pèsol

Fitxa del pèsol, de la col·lecció creada juntament amb l’ACSA, Unió de pagesos i el PAAS, per a divulgar les propietats i característiques que tenen cadascun dels productes vegetals de temporada. Inclou una recepta relacionada.

Productes de temporada: febrer – carxofes

Fitxa de la carxofa, de la col·lecció creada juntament amb l’ACSA, Unió de pagesos i el PAAS, per a divulgar les propietats i característiques que tenen cadascun dels productes vegetals de temporada. Inclou una recepta relacionada.

Productes de temporada: gener – espinacs

Fitxa dels espinacs, de la col·lecció creada juntament amb l’ACSA, Unió de pagesos i el PAAS, per a divulgar les propietats i característiques que tenen cadascun dels productes vegetals de temporada. Inclou una recepta relacionada.

Descobreix el xai i la seva cuina: receptes ràpides i curioses

Tríptic informatiu amb receptes ràpides de l’estudi de valorització de la cuina del xai, un producte d’excel·lent qualitat i propietats nutricionals, alhora que proporciona un benefici mediambiental en estar molt lligada la seva activitat al territori. Aquest estudi, fet amb la col·laboració de la Fundació d’Oficis de la Carn, té com a finalitat el reconeixement social del sector oví i la valorització de la carn de xai , tot donant a conèixer la seves qualitats sensorials i nutricionals , i gastronòmiques.

Descobreix el xai i la seva cuina: dossier informatiu

Estudi de valorització de la cuina del xai, un producte d’excel·lent qualitat i propietats nutricionals, alhora que proporciona un benefici mediambiental en estar molt lligada la seva activitat al territori. Aquest estudi, fet amb la col·laboració de la Fund. d’Oficis de la Carn, té com a finalitat el reconeixement social del sector oví i la valorització de la carn de xai, tot donant a conèixer la seves qualitats sensorials i nutricionals, i gastronòmiques.

Guía del atún. Guía del profesional

Edició en castellà de la guia per a professionals del sector de la tonyina vermella, un dels peixos més ben valorats en els nostres dies tant pel seu gust com per les seves propietats nutritives. Amb el suport del Grup Balfegó i l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Accés a la publicació

Omple el següent formulari per descarregar la publicació

FUNDACIÓ ALÍCIA ALIMENTACIÓ I CIÈNCIA, F.P. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat.