Search
Close this search box.

Cuina i Recerca

Cocina con microondas. Sana, segura y sostenible

Guia per aprendre a cuinar amb microones. Aquest llibre mostra com treure-li el màxim partit. Perquè una alimentació sana, segura, sostenible, deliciosa, fàcil i ràpida és possible!
ISBN 978-84-18100-98-7

ReceptesMANSAlícia

Receptes i videoreceptes realitzades per a MANS, una cooperativa social de productes ecològics que insereix laboral i socialment a joves amb dificultats. Iniciativa promoguda per la Fundació Catalunya La Pedrera i que compta amb la col·laboració de nombrosos actors socials.

SÈRIE DE PROGRAMES DE TV3 ‘MANDUKA’

Alícia assessora i crea les receptes per al programa Manduka, un espai del club Super3 de TV3, amb l’objectiu d’introduir els més petits en el món de la cuina i la gastronomia, plantejant la cuina com un joc.

DESARROLLO DE RECETAS DE PAN SIN GLUTEN

Síntesi de l’estudi realitzat per al desenvolupament de receptes de pa sense gluten per a la panificadora SD-ZB2522 de Panasonic

La guia de Lékué

10 anys d’experiència cuinant per a tots els gustos. Nou llibre realitzat per a Lékué centrat en els ingredients i l’estoig de vapor.

Taula periòdica de les confitures

L’any 2007, en col·laboració amb el Museu de la confitura es va decidir retre un homenatge a Dmitri Mendeléyev, creador de la taula periòdica dels elements químics, ordenant les confitures amb criteris similars

Directrius que descriuen característiques dels productes hortofrutícolas adaptades a la població d’adults senior

Projecte *Optifel: els socis del projecte han desenvolupat especificacions per a la indústria alimentària, que inclou informació sobre el desenvolupament de productes per als majors. Aquestes directrius es componen de 3 seccions: directrius nutricionals, funcionals i per a embalatge

Aparatos y utensilios aplicados a la cocina profesional

Anàlisi de la transcendència culinària, les característiques i les utilitats específiques d’un ampli ventall d’eines i aparells de cuina. En aquest llibre es descriuen i expliquen les característiques culinàries que se li associen en cada cas. Els elements estan organitzats en una fitxa didàctica i prioritzant l’aplicació pràctica (ISBN:9788461469611 (ESP) – 9788461469628 (ENG))

A Chef’s Guide to Gelling, Thickening, and Emulsifying Agents

La comprensió de com utilitzar agents de textura d’aliments, tals com a gelificants, espesants i emulsionants, ha anat augmentant de manera constant en la indústria. La guia ofereix una guia clara i pràctica per a qualsevol cuiner, estudiant o afeccionat que vulgui treballar amb aquests agents de textura. (ISBN 9781466565074)