Search
Close this search box.

Food heritage

El tomàquet del Bages a la cuina

Guia gastronòmica, editada en catalán, que permite conocer las variedades locales de tomate de la comarca del Bages y sus aplicaciones culinarias. Impulsada por el Consejo Comarcal del Bages como miembro de la Red de Productos de la Tierra y la Diputación de Barcelona.

LA COCINA DEL JABALÍ EN CATALUNYA

Materiales prácticos para la promoción del consumo de carne de jabalí en la restauración pública y privada, desarrollados por la Fundación Alícia que forman parten de la estrategia de Fundación Cataluña La Pedrera para dar respuesta a la demanda del territorio respecto a la problemática de la proliferación del jabalí. (ISBN: 9788497354301)

La cocina de las legumbres

Es tracta d’una ‘bíblia’ dels llegums que descriu d’una manera clara i concisa els efectes beneficiosos del seu consum sobre la nostra salut, presentant aquest aliment com una alternativa econòmica i sostenible a la carn, amb múltiples beneficis per la salut i infinites possibilitats de preparació (ISBN 9788408161851).

SÈRIE DE PROGRAMES DE TV3 ‘COLLITA PROPIA’

Alícia va participar com a actor actiu en la gravació del programa de divulgació de productes alimentaris i territori de TV3 Collita pròpia, una sèrie televisiva centrada a donar cobertura a l’interès creixent per menjar més bé i saber com s’ha fet el que mengem. Presentat per Lídia Heredia i Francesc Mauri, Collita pròpia és un programa (amb emissions el 2014 i el 2015) per donar valor a l’amplíssim patrimoni de productes locals i la feina de productors i artesans en l’elaboració dels aliments que es produeixen a Catalunya.

Sempio & Alícia Jang Project: Jang Mediterranean revolution

Projecte iniciat amb l’empresa coreana Sempio amb l’objectiu d’investigar les possibilitats dels productes Jang (derivats de la soia) en el vessant saludable de l’alimentació; una bona opció per reforçar una dieta sana i equilibrada.

Pirámide nutricional para favorecer el correcto funcionamiento ocular

Laboratorios Thea i Alícia s’han unit per dur a terme un projecte per a la prevenció de malalties oculars. La piràmide presentada ens serveix com a eina per afavorir el correcte funcionament ocular a través de la dieta.

Cultiva’m: Enciams

Col·leccionable amb informació sobre els enciams, com sembrar i començar a cultivar i quines propietats tenen. S’hi inclou un parell de receptes i llavors de varietats diferents. Més informació http://associaciolera.org/

Cultiva’m: Tomàquets

Col·leccionable amb informació sobre el tomàquet, com sembrar i començar a cultivar i quines propietats té que beneficien la salut. S’hi inclou un parell de receptes i llavors de varietats diferents. Més informació: http://associaciolera.org/

Cultiva’m: Albergínia

Col·leccionable amb informació sobre l’albergínia, com sembrar i començar a cultivar, quins tipus d’albergínies tenim a Catalunya i quines propietats té que beneficien la salut. S’hi inclou un parell de receptes i llavors de quatre varietats diferents. Més informació www.associaciolera.org

Access to the publication

Fill out the following form to download the publication

FUNDACIÓ ALÍCIA ALIMENTACIÓ I CIÈNCIA, F.P. as the data controller will process your data for the purpose of replying to your query or request. You may access, rectify and erase your data, and also exercise other rights by consulting the additional detailed information on data protection in our Privacy Policy.