La ‘Guía Comer y beber Con Gusto 2021’ és una nova publicació impulsada per la Fundación Luzón, amb la participació de la Fundació Alícia, juntament amb el Campus de l’Alimentació – UB i l’Hospital de Bellvitge, que facilita l’alimentació dels malalts d’ELA.
Aquesta nova edició de la guia ha tingut com a eix central la textura dels aliments i les begudes en l’alimentació per a les persones afectades per la disfàgia. La novetat principal davant de l’anterior edició del 2017, on únicament s’aconseguien solucions triturades, és que s’han creat plats amb diferents modificacions de textures. Aquest fet és molt important ja que no només aporta varietat, sinó que aconsegueix crear plats més apetitosos.
La presentació de la nova guia va comptar amb la presència de malalts d’ELA, cuidadors, familiars, investigadors i professionals sanitaris, així com del ex-futbolista J.C Unzué. També es van realitzar presentacions exclusives de l’elaboració d’algunes de les receptes incloses en la guia.
Podeu descarregar la guia aquí