Alícia és un centre amb vocació social, dedicat a la innovació tecnològica en cuina, a la millora dels hàbits alimentaris i a la valoració del patrimoni agroalimentari
El passat dimecres 3 de juliol es van presentar al Centro Comercial Carrefour de Zaragoza els resultats del “Estudi comparatiu sobre selectivitat alimentària en grup de nens i nenes amb Trastorn de l’Espectre de l’Autisme i desenvolupament típic”. Aquest treball s’ha realitzat gràcies al finançament de la Fundació Solidaritat Carrefour.
El passat 3 de juliol, es va celebrar a la Fundació Alícia la VIII Jornada PReME (Programa de revisió de menús escolars) en el marc del Pla integral per a la promoció de la salut mitjançant l’activitat física i l’alimentació saludable (PAAS). Aquesta jornada, dedicada a professionals (menjadors escolars i empreses de restauración) va tenir com a objectiu facilitar la transició cap a un model de menjador escolar més saludable i sostenible, posant especial èmfasi en la participació dels infants.
Toni Massanés i Sánchez, Director General de la Fundació Alícia, ha estat guardonat amb el Premi Especial de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició. Aquest reconeixement destaca la seva trajectòria com a gastrònom i investigador i a la seva dedicació a la docència i a la recerca de la gastronomia.