Fitxa del tomàquet, de la col·lecció creada juntament amb l’ACSA, Unió de pagesos i el PAAS, per a divulgar les propietats i característiques que tenen cadascun dels productes vegetals de temporada. Inclou una recepta relacionada.
Fitxa del tomàquet, de la col·lecció creada juntament amb l’ACSA, Unió de pagesos i el PAAS, per a divulgar les propietats i característiques que tenen cadascun dels productes vegetals de temporada. Inclou una recepta relacionada.
Fitxa de la mongeta tendra, de la col·lecció creada juntament amb l’ACSA, Unió de pagesos i el PAAS, per a divulgar les propietats i característiques que tenen cadascun dels productes vegetals de temporada. Inclou una recepta relacionada.
Fitxa del carbassó, de la col·lecció creada juntament amb l’ACSA, Unió de pagesos i el PAAS, per a divulgar les propietats i característiques que tenen cadascun dels productes vegetals de temporada. Inclou una recepta relacionada.
Fitxa de la fava, de la col·lecció creada juntament amb l’ACSA, Unió de pagesos i el PAAS, per a divulgar les propietats i característiques que tenen cadascun dels productes vegetals de temporada. Inclou una recepta relacionada.
Fitxa del pèsol, de la col·lecció creada juntament amb l’ACSA, Unió de pagesos i el PAAS, per a divulgar les propietats i característiques que tenen cadascun dels productes vegetals de temporada. Inclou una recepta relacionada.
Fitxa de la carxofa, de la col·lecció creada juntament amb l’ACSA, Unió de pagesos i el PAAS, per a divulgar les propietats i característiques que tenen cadascun dels productes vegetals de temporada. Inclou una recepta relacionada.
Fitxa dels espinacs, de la col·lecció creada juntament amb l’ACSA, Unió de pagesos i el PAAS, per a divulgar les propietats i característiques que tenen cadascun dels productes vegetals de temporada. Inclou una recepta relacionada.
Guia de pràctiques correctes d’higiene específica per a la cuina al buit: identificació de perills, mesures preventives… Realitzada conjuntament amb el Centre Especial d’Investigació de Tecnologia dels Aliments (CERPTA) de la Universitat Autònoma de Barcelona; Cal destacar la petició inicial del Celler de Can Roca i la implicació del sector mateix (escoles de cuina, restaurants, càterings i empreses agroalimentàries).
Receptes saludables editades en castellà i elaborades amb ingredients que poden ajudar a prevenir el càncer colorrectal, per al Dia Mundial contra del Càncer de Colón, amb la col·laboració de Europacolon España i Bayer. Amb tècniques de cuina molt senzilles perquè tothom pugui seguir aquestes pautes d’alimentació saludable.
Fill out the following form to download the publication