Search
Close this search box.

Publications

IT’S CUCUMBER TIME

“It’s time to…” is a collection of monographs with information and resources in the form of interactive infographics and videos about different fruits and vegetables from Catalonia territory to promote knowledge and seasonal consumption. Carried out on the occasion of the International Year of Fruits and Vegetables (2021), commissioned by the Generalitat of Catalunya that has promoted different actions to promote them.

IT’S PEACH TIME

“It’s time to…” is a collection of monographs with information and resources in the form of interactive infographics and videos about different fruits and vegetables from Catalonia territory to promote knowledge and seasonal consumption. Carried out on the occasion of the International Year of Fruits and Vegetables (2021), commissioned by the Generalitat of Catalunya that has promoted different actions to promote them.

IT’S ONION TIME

“It’s time to…” is a collection of monographs with information and resources in the form of interactive infographics and videos about different fruits and vegetables from Catalonia territory to promote knowledge and seasonal consumption. Carried out on the occasion of the International Year of Fruits and Vegetables (2021), commissioned by the Generalitat of Catalunya that has promoted different actions to promote them.

RECOMENDACIONES DIETÉTICO-CULINARIAS DURANTE EL TRATAMIENTO DEL CÁNCER DE PRÓSTATA

Volumen 7 de la colección “COMER DURANTE EL TRATAMIENTO DEL CÁNCER”, versión en catalán. Se ofrecen recomendaciones dietéticas con base científica sobre el tipo de alimentación que se puede seguir para mantener un estado nutricional adecuado según la situación en que se encuentre el paciente durante el tratamiento del cáncer de próstata. Proyecto social impulsado por la Fundación Catalunya La Pedrera, y desarrollado por el Hospital Clínic de Barcelona y Fundación Alícia, con la colaboración de Ipsen.

IT’S CHERRY TIME

“It’s time to…” is a collection of monographs with information and resources in the form of interactive infographics and videos about different fruits and vegetables from Catalonia territory to promote knowledge and seasonal consumption. Carried out on the occasion of the International Year of Fruits and Vegetables (2021), commissioned by the Generalitat of Catalunya that has promoted different actions to promote them.

RECOMENDACIONES DIETÉTICO-CULINARIAS durante el tratamiento del cáncer de próstata

Volumen 7de la colección “COMER DURANTE EL TRATAMIENTO DEL CÁNCER”, versión en español. Se ofrecen recomendaciones dietéticas con base científica sobre el tipo de alimentación que se puede seguir para mantener un estado nutricional adecuado según la situación en que se encuentre el paciente durante el tratamiento del cáncer de próstata. Proyecto social impulsado por la Fundación Catalunya La Pedrera, y desarrollado por el Hospital Clínic de Barcelona y Fundación Alícia, con la colaboración de Ipsen.

IT’S TIME FOR STRAWBERRIES

“It’s time to…” is a collection of monographs with information and resources in the form of interactive infographics and videos about different fruits and vegetables from Catalonia territory to promote knowledge and seasonal consumption. Carried out on the occasion of the International Year of Fruits and Vegetables (2021), commissioned by the Generalitat of Catalunya that has promoted different actions to promote them.

Comer y beber Con Gusto: una guía para pacientes afectados de ELA y dificultades de deglución

ConGusto es el nombre de una iniciativa destinada a la elaboración de una guía dinámica de menús triturados para pacientes con dificultades de deglución. Persigue el doble objetivo de fomentar la apetencia a la comida y de lograr el necesario aporte nutricional a estos pacientes. Se trata de un conjunto de recetas representativas de la amplia variedad de la cocina española, fáciles de elaborar, apetitosas y de coste asequible. La guía informa sobre las texturas y viscosidades necesarias en cada receta.

Cocina con microondas. Sana, segura y sostenible

Guide to learn to cook microwave ovens. This book shows how to make the most of it. For healthy, safe, sustainable, delicious, easy and fast food is possible!
ISBN 978-84-18100-98-7