Alícia és un centre amb vocació social, dedicat a la innovació tecnològica en cuina, a la millora dels hàbits alimentaris i a la valoració del patrimoni agroalimentari
Jornada tècnica de presentació del projecte Desenvolupant valor afegit: elaborats de corder, que tindrà lloc el proper dimarts 28 de novembre de 15.15 a 19.00 hores,a l’Epicentre, centre de visitants (Passeig del Vall, 13, Tremp).
Jornades tècniques de presentació del projecte Pesca i gastronomia sostenibles que tindran lloc els propers dilluns 2 d’octubre, de 9.00 a 13.00 hores,a l’Espai Peix de Palamós (Baix Empordà) i 9 d’octubre, de 9.00 a 13.00 hores a l’Aula Gastronòmica de Roses (Alt Empordà).
Presentació de nous productes elaborats de llegums per ampliar les opcions de mercat a productors, elaboradors, distribuïdors i altres agents de la cadena de valor del sector primari.