A Chef’s Guide to Gelling, Thickening, and Emulsifying Agents

Understanding how to use of food texturizing agents, such as gels, thickeners, and emulsifiers, has been steadily increasing in the culinary industry. The guide provides a clear and practical guide for any chef or student who wants to work with these texturing agents. (ISBN 9781466565074)

Cultiva’m: Enciams

Col·leccionable amb informació sobre els enciams, com sembrar i començar a cultivar i quines propietats tenen. S’hi inclou un parell de receptes i llavors de varietats diferents. Més informació http://associaciolera.org/

Cultiva’m: Tomàquets

Col·leccionable amb informació sobre el tomàquet, com sembrar i començar a cultivar i quines propietats té que beneficien la salut. S’hi inclou un parell de receptes i llavors de varietats diferents. Més informació: http://associaciolera.org/

Cultiva’m: Albergínia

Col·leccionable amb informació sobre l’albergínia, com sembrar i començar a cultivar, quins tipus d’albergínies tenim a Catalunya i quines propietats té que beneficien la salut. S’hi inclou un parell de receptes i llavors de quatre varietats diferents. Més informació www.associaciolera.org

Recuperem productes de la terra: l’albergínia blanca

Publicació realitzada per a la campanya de divulgació de l’Albergínia Blanca, que forma part del treball de Fundació Alícia i d’altres entitats de la Comarca del Bages per rescatar de l’oblit aquesta varietat que forma part de la nostra cuina i del nostre paisatge.

La cuina de Monacàlia

Publicació on es mostren amb detall 80 receptes monacals interpretades pels restauradors de Navarcles i la Fundació Alícia. Plats amb un rerefons històric d’una cuina sorgida als monestirs, però ajustada i adaptada als nous temps. ISBN 13: 978-84-942067-8-8

Catalunya. L’Origen és qualitat

Recull de receptes de cuina de productes amb DOP o IGP impulsat pel Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya (D.L.: Gi39/2008)

Tu ahorras ¡Nosotros ganamos!

Decàleg dels hàbits saludables. Estalvia en la cuina i guanya en salut. Es tracta simplement d’aprendre a gestionar l’alimentació, per gastar menys diners i estar més saludables. (ISBN: 978-84-16256-00-6)

El Origen de los Alimentos “La Huerta” Apli 13532

Un joc per descobrir d’on ve cada aliment, amb la temàtica de l’origen dels aliments: l’Horta. Contingut: 1 làmina 420x297mm paper brillant+2 fulles de gomets+8 fitxes explicatives

Access to the publication

Fill out the following form to download the publication

FUNDACIÓ ALÍCIA ALIMENTACIÓ I CIÈNCIA, F.P. as the data controller will process your data for the purpose of replying to your query or request. You may access, rectify and erase your data, and also exercise other rights by consulting the additional detailed information on data protection in our Privacy Policy.