Recull amb informació exhaustiva sobre el valor gastronòmic de l’oli català i les seves varietats i denominacions d’origen protegides, promogut pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.
Recull amb informació exhaustiva sobre el valor gastronòmic de l’oli català i les seves varietats i denominacions d’origen protegides, promogut pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.
Quarta de les guies gastronòmiques que dóna a conèixer l’oli Corbella i Verdal de Manresa, un dels productes gastronòmics més singulars de la comarca del Bages, i posar-lo en valor a partir de la seva història i les aplicacions a la cuina i les seves aplicacions culinàries. Impulsada pel Consell Comarcal del Bages i el Rebost del Bages
Llibre on s’aprendrà a apreciar les possibilitats gastronòmiques que ofereixen els nostres olis i a reconèixer la qualitat i la cura en l’elaboració que distingeix als olis d’oliva verge extra del Territori del Sénia. En col·laboració amb els agents del territori i els especialistes del IRTA. (ISBN 13: 978-84-15221-77-7)