Recomanacions dieteticoculinàries durant el tractament del càncer de cap i coll

Volum 4 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en català. L’alimentació és una part important en qualsevol tractament de càncer. En el cas del càncer de cap i coll té una rellevància especial, ja que per la localització del mateix tumor pot haver-hi alguna dificultat per alimentar-se ja abans de l’inici de qualsevol tractament. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, i desenvolupat per l’Institut Català d’Oncologia i Alícia.

DIETA ANTIAGING: ENVELLIR DE FORMA SALUDABLE

Cinquena monografia realitzada per Alícia amb la col·laboració de Laboratoris Thea, sobre la dieta antiaging, per envellir d’una forma saludable i amb millor qualitat de vida.

ANTIOXIDANTES: QUÉ SON, DÓNDE SE ENCUENTRAN Y QUÉ UTILIDAD TIENEN

Quarta monografia realitzada per Alícia amb la col·laboració de Laboratoris Thea, sobre els antioxidants.

Família! A cuinaaaar! El receptari saludable perquè les famílies gaudeixin cuinant

Col·lecció de les millors receptes que durant aquests últims anys la Fundació Alicia ha elaborat per a FAROS, amb l’objectiu d’incentivar a les famílies perquè impliquin als nens en la cuina.

Guia per a una alimentació infantil saludable i equilibrada

Edició en català de la guia per acompanyar pares i mares principalment en el repte d’educar els seus fills per a una alimentació saludable, perquè no es tracta tan sols de saber què han de menjar sinó també com han de fer-ho. Resolent dubtes, trencant mites i aclarint conceptes. . Amb la coordinació de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i la col·laboració de l’Acadèmia Americana de Pediatria.

MENUARIO

Planificar els àpats és un maldecap? Descobreix Menuari, un joc que et permetrà planificar-los seguint els criteris de la dieta mediterrània i amb la implicació dels fills. Aconseguiràs menús equilibrats mentre els petits de la casa aprenen a gestionar la freqüència amb la qual cal consumir els diferents grups d’aliments. Col·laboració amb l’empresa Menuari i l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona.

La cocina de las legumbres

Es tracta d’una ‘bíblia’ dels llegums que descriu d’una manera clara i concisa els efectes beneficiosos del seu consum sobre la nostra salut, presentant aquest aliment com una alternativa econòmica i sostenible a la carn, amb múltiples beneficis per la salut i infinites possibilitats de preparació (ISBN 9788408161851).

Guía Práctica de Gastronomía Triturada

Guia per preparar plats amb textura modificada nutritius i deliciosos. Un manual desenvolupat per la Fundació Alícia, amb el suport de l’Agència de Salut Pública de Catalunya i coordinat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, que serveix per a preparar plats triturats plens de sabors, color, aromes i formes agradables per a donar resposta a totes aquelles persones que no poden mastegar bé o tenen alguna dificultat per empassar i doncs, han de menjar triturats.

Cocina sana con el método del plato

Llibre que fa fàcil la dieta sana i equilibrada amb el plat com a eina essencial per ingerir la quantitat recomanable de cada grup d’aliments. Publicat per Amat Editorial (ISBN: 9788497358866)

Access to the publication

Fill out the following form to download the publication

FUNDACIÓ ALÍCIA ALIMENTACIÓ I CIÈNCIA, F.P. as the data controller will process your data for the purpose of replying to your query or request. You may access, rectify and erase your data, and also exercise other rights by consulting the additional detailed information on data protection in our Privacy Policy.