SÈRIE DE PROGRAMES DE TV3 ‘COLLITA PROPIA’

Alícia va participar com a actor actiu en la gravació del programa de divulgació de productes alimentaris i territori de TV3 Collita pròpia, una sèrie televisiva centrada a donar cobertura a l’interès creixent per menjar més bé i saber com s’ha fet el que mengem. Presentat per Lídia Heredia i Francesc Mauri, Collita pròpia és un programa (amb emissions el 2014 i el 2015) per donar valor a l’amplíssim patrimoni de productes locals i la feina de productors i artesans en l’elaboració dels aliments que es produeixen a Catalunya.

COL·LABORACIÓ EN EL PORTAL WEB FAROS

FAROS, l’Observatori de la Salut de la Infància i l’Adolescència, de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, és un portal de referència amb informació actualitzada i de qualitat sobre salut infantil. Alícia col·labora en alguns continguts d’aquest portal, que té més de dos milions de visites anuals, amb assessorament nutricional i culinari per millorar els hàbits de salut d’infants i adolescents, aportant continguts periòdics, articles i vídeos de cuina.

Taula periòdica de les confitures

L’any 2007, en col·laboració amb el Museu de la confitura es va decidir retre un homenatge a Dmitri Mendeléyev, creador de la taula periòdica dels elements químics, ordenant les confitures amb criteris similars

Mite o realitat: la seguretat alimentària també a les teves mans

La seguretat alimentària explicada de manera didàctica: saps si és un mite o una realitat?

Recetas con sardina

Recetas creadas para la edición del Ciencia After Work de junio 2016: ‘Sardina en red: alimentación, salud y sostenibilidad’, donde se presentó el estudio que ha demostrado que la ingesta de sardinas tiene un efecto directo en la mejora de los pacientes con diabetes tipo 2.

Guidelines describing characteristics of Fruit and Vegetable products adapted to the senior population

Optifel project: the partners have developed a specification to food industry, based on the project findings and including information about product development for the elderly. These guidelines include 3 sections: Nutritional guidelines, Functional guidelines and Guidelines for Packaging

Sempio & Alícia Jang Project: Jang Mediterranean revolution

Projecte iniciat amb l’empresa coreana Sempio amb l’objectiu d’investigar les possibilitats dels productes Jang (derivats de la soia) en el vessant saludable de l’alimentació; una bona opció per reforçar una dieta sana i equilibrada.

Cambios en los hábitos alimentarios de los pacientes infectados por el VIH

Article inclòs en la ‘Revista Española de Nutrición y Dietética’ sobre els canvis en els hàbits alimentaris dels pacients infectats pel VIH a través de l’assessorament gastronòmic i tallers d’adquisició d’habilitats culinàries (estudi Alícia-FLS).

Pirámide nutricional para favorecer el correcto funcionamiento ocular

Laboratorios Thea i Alícia s’han unit per dur a terme un projecte per a la prevenció de malalties oculars. La piràmide presentada ens serveix com a eina per afavorir el correcte funcionament ocular a través de la dieta.

Access to the publication

Fill out the following form to download the publication

FUNDACIÓ ALÍCIA ALIMENTACIÓ I CIÈNCIA, F.P. as the data controller will process your data for the purpose of replying to your query or request. You may access, rectify and erase your data, and also exercise other rights by consulting the additional detailed information on data protection in our Privacy Policy.