Barichef és un canal de cuina per gaudir de la cuina i, a la vegada, per cobrir les necessitats nutricionals després d’una cirurgia bariàtrica, amb receptes d’alt valor nutricional.
Trobareu receptes i vídeoreceptes fàcils i atractives.
Barichef és un canal de cuina per gaudir de la cuina i, a la vegada, per cobrir les necessitats nutricionals després d’una cirurgia bariàtrica, amb receptes d’alt valor nutricional.
Trobareu receptes i vídeoreceptes fàcils i atractives.
La iniciativa és una de les accions del projecte “12 mesos x la salut mental” que s’ha desenvolupat durant l’any 2024 a l’Hospital de Bellvitge amb l’objectiu de millorar la salut mental i el benestar emocional de ciutadans i professionals.
Les receptes, proposades i elaborades per cuiners i cuineres de renom amb l’assessorament clínic dels professionals de l’Hospital de Bellvitge, volen ser un recurs per a pacients i famílies per a seguir una bona alimentació i gaudir de bona salut.
Fundació Alícia, conjuntament amb Atades, hem plantejat, dissenyat i desenvolupat un estudi d’investigació observacional sobre alimentació en persones amb autisme. Aquest estudi es realitza amb l’objectiu d’adquirir coneixement sobre els hàbits alimentaris i els seus condicionants, per dissenyar una eina que els ajudi a gestionar-los. Aquesta nova eina és una web que neix com a resultat d’aquest treball: www.tealimentacion.com. En la web es mostren tant els resultats de l’estudi com consells o receptes que ajuden a millorar l’alimentació dels nens i nenes i els diferents serveis professionals de suport que existeixen.
Espai on trobareu informació i recursos, en forma d’infografies interactives i vídeos, sobre diferents fruites i verdures del nostre territori, fetes amb motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.
Volum 7 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en català. S’ofereixen recomanacions dietètiques amb base científica sobre el tipus d’alimentació que es pot seguir per mantenir un estat nutricional adequat segons la situació en què es trobi el pacient durant el tractament del càncer de pròstata. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya La Pedrera, i desenvolupat per l’Hospital Clínic de Barcelona i la Fundació Alícia, amb la col·laboració d’Ipsen.
Volum 7 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en castellà. S’ofereixen recomanacions dietètiques amb base científica sobre el tipus d’alimentació que es pot seguir per mantenir un estat nutricional adequat segons la situació en què es trobi el pacient durant el tractament del càncer de pròstata. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya La Pedrera, i desenvolupat per l’Hospital Clínic de Barcelona i la Fundació Alícia, amb la col·laboració d’Ipsen.
Volum 6 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en català. S’ofereixen recomanacions dietètiques amb base científica sobre el tipus d’alimentació que es pot seguir per mantenir un estat nutricional adequat segons la situació en què es trobi el pacient durant el tractament del càncer de pulmó. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya La Pedrera, i desenvolupat per l’Institut Català d’Oncologia i Alícia.
Volum 6 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en castellà. S’ofereixen recomanacions dietètiques amb base científica sobre el tipus d’alimentació que es pot seguir per mantenir un estat nutricional adequat segons la situació en què es trobi el pacient durant el tractament del càncer de pulmó. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya La Pedrera, i desenvolupat per l’Institut Català d’Oncologia i Alícia.
Guia per a proporcionar un recurs útil a cuidadors a l’hora d’elaborar plats de masticació fàcil a l’àmbit comunitari (versió en castellà). Un manual desenvolupat per la Fundació Alícia, amb el suport de l’Agència de Salut Pública de Catalunya i coordinat per la Fundació Catalunya La Pedrera, que serveix per adaptar l’alimentació en el cas de persones en situació de dificultats de masticació, millorant els reptes que comporta no només vinculats a la seva preparació culinària, sinó també a l’acceptabilitat per part dels usuaris relacionats amb les característiques organolèptiques de les preparacions.